- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxximus #1420 üzenetére
Sziasztok,
nincs drónom, csak követem a topikot, előre szólok, tehát semmi tapasztalatom veleVéletlen nem próbáltál még hatótávot növelni wifi repeaterrel?
Mondjuk veszel egy xiaomit, az szög egyszerű, és rádugod egy power bankra, az meg mindenkinek van már.
Lehet ennek gyakorlati haszna vajon? -
-
twine
veterán
válasz
Maxximus #1338 üzenetére
Nem a NEO-t használom, hanem a "nagytesót"...
Évtizedekig ismertem és használtam az internet legmélyebb bugyrait ahol fellelhető volt minden, "amiért fizetni kell, de nem kell...."Aztán ahogy az embernek napi szinten szüksége lesz ezekre a szoftverekre, később még pénzt is keres vele, egyre kényelmetlenebbé válik a frissítések hiánya, az idő amit a frissebb törések felkutatásával tölt, a vírusirtó állandó riasztásai, az ebből adódó para, hogy megmarad e a nyersanyag a gépen vagy kapok e egy "zsaroló vírust" és b@szhatom az egy hétig forgatott nyersanyagot stb.....
Szóval az ember egy idő után elkezd saját zsebből költeni a szoftverekre, ha szerencséje van és kiharcolja a munkáltató is segít benne.....
Így egy idő után összejönnek azok a legális szoftverek...
Hogy mi a drága, teljesen relatív...bármely "kétkezi" szakmát végző szakember "fegyvertárában" ott vannak a 150-200.000.-Forintos kézi gépek,,,,legyen az asztalos, villanyszerelő, vagy bármilyen kivitelező...Ehhez képest az egyik legkomolyabb vágóprogi a Premiere havi 8000.- forintért a tiéd lehet, ami folyton up to date, és egyéb kényelmi szolgáltatások is járnak mellé...
Valszeg ha végre eljön az idő és gépet váltok, megveszem ezt a csomagot is....(Ediusnak nincs akkora gépigénye mint az adobe cuccainak)
őszintén,,mi minden másra költünk el havonta 8rugót?Ezek mellet pedig azt mondom, aki nem keres vele pénzt, és csak hobbizik otthon "csendesen", azt meg a kutya nem fogja sanyargatni, mivel és hogyan vág.....vagy mi van otthon a gépén....
Ennél többet ez utóbbiról nem mondok mert ellenkezik a fórum szabályzatával, és "felbujtásnak" minősülne -
twine
veterán
válasz
Maxximus #1335 üzenetére
Edius pro8 (legal) bár hozzáteszem, mivel semmilyen maszkolas vagy ilyesmi nincs a klipben, bármilyen sokkal egyszerűbb progi is megfelel egy ilyen klip vágására....
-
-
-
-
twine
veterán
válasz
Maxximus #1303 üzenetére
Igen a DJI fórumára gondolok..
Nem tudom még hol lehet írni....én halmozottan hátrányos helyzetű vagyoksem facebook, sem hasonló közösségi oldalakon nem vagyok regisztrálva....
Állítólag ott még van valami mérhető DJI közösség....(#1304) t72killer: Persze igazad van,,,csak elhúzták a mézesmadzagot ezzel az ocusync2vel városban kevésbé fog zavarni az interferencia dologgal....
És hát bevallom,,,engem borzasztóan feszít, amikor bekapcs után látom a piros szöveget, hogy van frissítés , frissítsek.....Szeretek a géppel uptodate lenni....eddig nem is bántam meg....kivéve ezt az egy esetet...
(#1307) rankesz :
Ne legyél gh3tziemlékezz mit lehet csinálni az ufó fejedből egy vízszintes, és egy pici függőleges vonal segítségével
Félre a tréfát,,,,az az igazság, hogy amikor a racerrel gyakoroltam a repülést, illetve a kis kulcstartónyi e10-el kergetőzünk a gyerekkel , akkor mode2-ben repülök...
Ellenben kamerázni custom módban úgy állítom a cuccost, hogy bal sticken emelkedés illetve jobbra balra mozgás,,,jobb stickre előre hátra, illetve saját tengely körüli forgás...nekem ez vált be lassan 2éve "kamerás irányításnak""Kacskakezű" késett a napokban a munkahelyéről, mert már nem bírt ellenállni a reggeli pára/nap kombónak
kevés anyagom lett....majd ha ismét úgy állnak a csillagok gyűjtök még hozzá és befejezem...
mer'ez így csak egy semmi......
De imádom ezt a "világot" reggel kb fél-egy óra áll rendelkezésre erre,, mert után eltűnik a varázslat,,,hamar megrövidülnek a hosszú árnyékok a pára pedig pikk pakk eltűnik -
Skimaster
senior tag
válasz
Maxximus #1303 üzenetére
Én tegnap frissítettem,repültem egyet de problémát nem tapasztaltam!
Engem továbbra is az zavar,hogy tölti a távirányító a telefont...hogy ezt miért nem vették már ki,nem értem.Kezdem nem szeretni,hogy ha le akarom venni az akkut a gépről ki kell nyitogatni,nekem ez nem kényelmes. -
Tibcsi68
tag
válasz
Maxximus #1266 üzenetére
Köszi a biztatást, és a válaszokat, a youtube eddig is a barátom volt sok mindenben, meg aztán az angolom sem teljesen nulla már szerencsére, de azért még elég sok a kérdőjel! egyébként a leamortizálódott P3P után egy P4P-t sikerült beszereznem, most ezen "csiszolgatom" a "tudásomat"!
-
twine
veterán
válasz
Maxximus #1255 üzenetére
Nyilván, ahány ember annyi felhasználási mód, de ez az oldal szenzor dolog olyan mint a népmesékben, hogy kaptuk is, meg nem is
Kaptuk, mert van, de csak tripod módban, illetve az intelligens repmódokban pld. Aktív tracking módban, kőrözés közben is használja...
De sima "P" módban nem lát csak előre meg hátra illetve lefelé a P4pro.....Tripod módban eleve olyan lassan repül a gép, hogy ha valaki ilyen sebességgel tereli neki bárminek a gépet,, hát az már tényleg ne repüljön ilyen géppel... De javasolt akkor inkább a papír repülő dobálgatás
Persze ahogy mondtam,, lehet hogy valaki hasznát veszi,, de én pld. Eddig egyszer sem használtam ki az "oldalra látás" csodás tudományát a gépnek
Akkor látnám értelmet ha "normál P" módban is látna oldalra a gép.... De sajnos nem így van....
-
válasz
Maxximus #1222 üzenetére
Ha megosztom a netet akkor jól repked sim nélkül is az i8-al. (net nélkül nem mertem ki próbálni,fújt a szél és féltettem ha elvesztem a kontrollt akkor kakukk az AIR-nek)
Közben olvasgattam,androiddal több a gebasz, vissza áll eura, meg ilyesmi. ios-en senki sem panaszkodik semmire sem.
Más.
Hol tudom azt állítani, hogy fényképeket (gondolom ezek előnézeti képek) rakjon az i8-ra. Most tett magától, nem állítottam (ez még az osmo-nál sem sikerült) semmit, viszont video-t nem rakott a telefonra, pedig az is jól jön ha gyorsan akar küldeni az ember egy gyors "összerakott" videó montázst a viberen pl. Ezeket hol lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- PR-Telecom
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest