Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MlbMatic
tag
jajj, nee szörözzők már ki,, senki nem beszél HiFi hangzásról, mindegy honnan ülsz a lovon, megoldható lenne,,,forintból,,, és szerintem ezen nem kell tovább pörögni a hülyeség felé,,,,
hogy idézzek, lejjeb olvashatod,,
a kinai occo 5ft os vesz hangot, az űrtechnika ? és nem is olyan nagyon rosszul -
MlbMatic
tag
szilu7, jozsi252
Hát sajnálom hogy nyugtalan vagy,,, nem ált szándékomban,,
Kár hogy nem érted a lényegét,,,,
1 Csaladi ház fa födém, nincs szint, s ezen keresztül se tud bevadászni egy műholdat se,,, nem az a lényeg hogy van vagy nincs, hanem nem talál, ergo, elég gyenguszka a gps vevője is,,
egyébként nem irtam hogy zavar,,,
2 nem fog lebegni GPS kapcsolat nélkül,
3 érdekes nekem ez nem nyilvánvaló, más dolgaimon (nem netes), működik,
örülök neki, hogy neked teljesen nyilvánvaló,, engem azért meglepett a saját körülményeim mellett
4 ez is egy információ,,,, -
Apicius
tag
Szerintem az eddigi tesztek alapján az Air előnye ki is merül a 4K videóval. Ha pedig életbe lép a 250 grammos törvény nálunk is, akkor a Mini előnye még nagyobb lesz. Akiknek már van Air-je, az persze nem fogja lecserélni, de aki most venne belépő gépet, az jobban jár a Minivel: olcsóbb, többet bír a levegőben, és halkabb is a tesztek szerint. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest