- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sanraith #1535 üzenetére
Zsír, köszi az infót! Gondoltam, hogy az akkuk nem szeretik a mínuszról pár perc alatt pluszra hevülést, de várok vele, a hétvégére már plusz 7 fokot mondanak, azzal azért rápróbálok, hogy derüljön ki, ha netán van valami huncutság a szerkezetben, és garanciáztatni kell. Szobában inkább nem indítom be, nulla repülési perccel az ujjaimban! ;-D
-
válasz
Sanraith #1517 üzenetére
Köszönöm a választ!
A képminőség nem jobb, mint a FIMI A3-é, már amennyire meg lehet ítélni YouTube videók alapján. Itt a kérdés az, hogy a szoftver, a rendszeres terméktámogatás, a későbbi alkatrész utánpótlás, illetve az eladhatóság megéri-e a kettes szorzót.
A másik, hogy a FIMI nem feltétlenül engem, mint a családjával alkalmi szelfiző / drónozót szólítja meg, hanem azt, aki repülni akar vele. Nekem inkább, mint mobil kamera kellene, erre pedig elég jónak tűnik még mindig a Spark.
-
-
matyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest