Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• duni84

aktív tag

válasz Fuhur #8640 üzenetére

gyári app (dji go 4). pár km-es körzetben semmi adótorony (bélkő teteje volt. a hegy maga eléggé vasérccel teli, de az alattunk van alapvetően), a távon semmi utólagos "okosítás". mondhatni "gyári állapotban minden". amúgy a flight recordból pont azt látom, ami fizikailag történt: egyszer csak elkezd süllyedni, majd visszatalálni, amikor végre én is tudtam irányítani a távval. ugyanitt ugyanekkor elkezdte valaki körbejárni a terepet egy dji fpv-vel, de kötve hiszem, hogy ez gondot okozott volna. saját kúfőből majx arra tudnék tippelni, hogy cellahibás az akksi, emiatt a drón érzékelte, hogy majdnem lemerült és elkezdett helyben leszállni. log szerint 1:53 volt a 0% akksival való repülési idő. persze ez még mindig nem magyarázat a kapcsolat hiányára, meg a "remote controller error"' üzenetre a telefonon :U
    minden esetre most picit megingott a bizalmam, pedig nyílt terepen, ahol rálátok (tenger/tó/hegyvidék) elég messze el szoktam ereszteni. nem sok kedvem lenne beiktatni miatta egy pár órás dzsungeltúrát :D dji majd jelentkezik ....

Új hozzászólás Aktív témák