Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ma kint voltunk repülni, közösen használtunk egy légteret, és egy ismerősöm is megjelent egy Mini 2-vel. Nekem mintha úgy tűnne, a kettő lábai egy kicsit jobbak, mint az egy volt, mert az nagyon papír volt. Ez talán jobban térhálósított, vagy talán egy kicsit merevebb anyagból van. Ja és ez vissza is jött RTH-ból.
. Nem dobta a jelet a semmi közepén sem 20m-nél fej felett. A táv nekem is egy kicsit fura, annak ellenére, hogy én a racerekhez használok nagyobb távot is az X-lite mellett. Én a MP gyári távján is kihajtom a karokat akkor is, ha nem teszek bele telefont, mert így nagyon kézre áll. De az X-lite talán az eddigi legkényelmesebb. Vagy már csak megszoktam.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem dobta a jelet a semmi közepén sem 20m-nél fej felett. A táv nekem is egy kicsit fura, annak ellenére, hogy én a racerekhez használok nagyobb távot is az X-lite mellett. Én a MP gyári távján is kihajtom a karokat akkor is, ha nem teszek bele telefont, mert így nagyon kézre áll. De az X-lite talán az eddigi legkényelmesebb. Vagy már csak megszoktam.