Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Nekem 10% az alsó limit, mert pont hogy el akarom kerülni azt, hogy beleokoskodjon egy necces hazatérésbe. Nagyon ritkán RTH-zok, legtöbbször lustaság az oka, azaz ha végeztem azzal, amit akarok, akkor nyomok egy RTH-t és megvárom, míg visszajön, főlém és átveszem, aztán kézbe veszem le fejmagasságban. Én voltam már 10% alatt is, de 15 és 10 közt sokszor és nem volt semmi gond. Bár ez ma már múlt idő, mert eladtam a gépeket, és már csak a racer, woop vonal maradt meg, szinte csak házon belül. Tervezek majd egy M2-t, abból nekem a zoom bőven elég, nem kell a Pro, de ha jó árban megkapom, akkor mondjuk azonos áron inkább a pro lesz. Semmi esély arra, hogy idén legyen bármi előrelépés légtérügyben, én meg nem fogok könyörögni esetiért, vitatkozni sem szeretnék senkivel, viszont szeretm betartani a törvényt - ami jelenleg inkább nincs, mint van, és amennyire van, az meg egy vicc - így inkább eladtam a gépeket és kivárok. Attól tartok, hogy ahogy most összedőlt a légügyi része a dolognak, ebből jövőre sem lesz semmi, mert egyszerűen a légügyi hatóságoknak szálka és probléma vagyunk. A 30 nap már eddig is egy vicc volr, de most meg 30 nap után sokszor választ sem kapsz, hogy akkor most mi van, Így egyszerűen nem lehet szabályosan repülni. Jóska bá' meg félrészegen kimegy a reptérre, beül a kétfedelesbe ebéd, meg 6 üveg sör után és csak beböfögi a rádióba, hogy no, elmentem repülni - és ezzel neki elég is ennyi a szabályos repüléshez. Neki nem kell semmi, vagy ami kellene, azt sem kéri számon senki, csak ha baj van. Még amikor megvoltaka gépek, minden cuccunk megvolt a repüléshez. egy domb tetejéről szálltunk fel és durváán 2km sugarú körben végeztünk légifotózást ~80-200m magasságon. Egyszercsak alattunk, de tőlünk max 100 méterre egy bazi nagy katonai szállítógép, szerintem max 50m magasan elrongyolt. Az ütő is megállt bennem. Kb. negyed órával előtte ott lebegtünk és fotóztunk lefele. Olyan gyorsan ott volt, hogy esélyem nem lett volna semmire, max arra, hogy összeszarjam magam. Egy másik domb mögül bukott át, és nem 200-al repült.Aki azt mondja, hogy ezt meg lehet hallani, vagy fel lehet rá készülni, az még nem volt ilyen helyzetben. Ha rákérdezel, hogy ez miafsz volt, akkor max annyit mondanak, hogy ha látom, azonnal jöjjek le. Okbzmeg, de erre időben esélyem sincs, mert mire meglátom, már el is ment.Tehát jobb, ha mindenki felkészül arra, hogy semmit nem jelent az, hogy neked "foglalt" légtered van. Te nem repülhetsz máshol, máshova, más légterébe, de "hozzád" bárki berepülhet. Na, ebből van nekem elegem. Amíg az illetékesek ennyire szarnak bele, addig ezt inkább kihagyom.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest