Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Írtam választ a drón topicba, de bemásolom neked ide

"Nekem is ez volt a nagy dilemma, hogy Mini 2 (NEM SE!!!) Fly More Combó, vagy Mini 3 Rc vagy sima távirányítóval.
Aztán kicsit utána olvastam itt-ott, reddit, stb. Az új távirányító faja, csak a fényereje elég kicsi, ami miatt napfényben nehezen látható, erre panaszkodnak. A sima meg még így is drágább mint a Mini 2 FMC, de egy akksival meg nevetséges kimenni reptetni (mindenki írta aki 1-el vette, hogy egyből megbánta, később meg beszerezni hozzá jóval drágább volt).
S én úgy látom, hogy a sima Mini 3 nem tud annyival többet, hogy a nem kicsi árkülönbözetet megérje. Szóval így első drónnak a Mini 2 FMC-t vettem meg OUTLET, épp a futárt várom, dél körül hozza
"Szóval ha teheted inkább a sima Mini 3 helyett egy Mini 2 Fly More Combo, mert egyből lesz hozzá sok extrád, amit később amúgy is meg kéne venned, csak akkor már drágábban. Amúgy Youtube-on nézz meg pár 4k 30fps videót, de inkább 2.7k/60fps, nagyon látványosak, a Mini 2-vel. Hobbi célokra bőven elég

Azóta meg is jött, a 3 akksit már fel töltöttem, holnap délelőtt képezem magam elméletben a kezelésre, délután meg ki a mezőre, gyakorolni az alapokat

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest