Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
AZ legyen a legnagyobb "probléma" (Részemről ettől nem fogok a falnak menni) Én amúgy is mindig azt hangoztattam, hogy én "mérges" vagyok azokra, akik "rakétának" veszik a drónokat és gyakorlatilag csak vertikális irányban repülnek föl és le...
Megveszik, és max. magasság egyből, sőőőőt, az első kérdések között szokott szerepelni, hogy hogyan lehetne magasabbra 500-nál

Akkor így legalább ez meg lesz oldva, gyárilag. Persze így is ki tudja majd "ütni" aki nagyon akarja, de talán kevesebb lesz az "önkéntes Neil Armstrong"

Én az elmúlt kb 7 év alatt talán ha 2-3 alkalommal léptem át a 120-at kicsivel...500ig soha egyik gépemet sem toltam fel... Persze tudom, különbözőek vagyunk, különböző igényekkel...Értem én...Csak azt akartam kidadogni, hogy nekem nem lesz nagy probléma, mert azt az 2-3 évente 1-2 alkalmat amikor fölé mennék a 120-nak, majd megoldom máshogy...
ciki vagy sem, én támogatom ezt a szabályozást

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- PlayStation 5
- Dacia topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
AZ legyen a legnagyobb "probléma" (Részemről ettől nem fogok a falnak menni) Én amúgy is mindig azt hangoztattam, hogy én "mérges" vagyok azokra, akik "rakétának" veszik a drónokat és gyakorlatilag csak vertikális irányban repülnek föl és le...