Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Soha nem állította a DJI, hogy 4 kilométert tudna az EU-ban. (A korai tesztelők jellemzően amerikaiak voltak, és folyton 4000 méterről beszéltek, de ez más kérdés.) Az viszont igaz, hogy 4000 métert egyébként a tesztek alapján az USÁ-ban sem tud lerepülni az eszköz, 2km környékén szétszakad a kapcsolat, kérdés az, hogy az EU 2000 métert optimális esetben tudja-e a készülék? A videók alapján igen, persze nem urbánus környezetben.
A CE Wi-Fi hatótávja 5.8GHz-en csak 500m (optimális esetben), ha pl. ezt használta városi környezetben, az simán lehet ennek az oka – persze nem tudom, hogy ez állítható-e vagy automatikusan kapcsolgatja a készülék.
Magánvéleményem, de nekem teljesen az az érzésem volt a videó alatt végig, hogy neki azt kell mondania, hogy mindenki vegyen Mavic Prot, mert az iCentre azt forgalmazza (Mavic Air nem kapható náluk [még?]), és neki onnan jön a zseton. (Ezt az elméletemet megerősíti pl. az, hogy az összehasonlító videóknál (amikor a Pro és az Air képe egymás mellett van) simán csak ki van írva a jobb felső sarokba, hogy az a Mavic Air képe, de az nincs alábiggyesztve, hogy ez a 720p-s élőkép egyébként... Persze utána elmondja, de szerintem azt előtte kellett volna.)
Valóban nem lesz ez mindenkinek megfelelő eszköz, de nekem pl. a Mavic Pro sajnos nem alternatíva, jellemzően bicajozásokhoz, erdőre-mezőre vinném magammal, ahol a form factor elsődleges, viszont interferencia meg kevésbé jellemző. Egy Pro már annyival nagyobb, hogy egyszerűen nem fér be a táskába az egész napos kaja, szerelő cuccok, esetleges extra ruhák mellé. Eddig a Spark-ot néztem, de kicsit fájt a szívem a 4k és a 3 tengelyes gimbal hiánya miatt, és már annak a mérete is neccesnek tűnt a kemény tokkal együtt.
Természetesen én egyelőre csak kóstolgatom a témát, ahogy elnézem a hozzászólásaidat te nálam sokkal-sokkal jobban értesz ehhez, így ha valamit nem jól látok/gondolok, akkor örömmel veszem a kiigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest