Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én a kamerás (zenmuse x3) verziót vettem meg, és vettem hozzá egy "műaksit"
(itt linkeltem is) illetve egy CPL szűrőt...Azóta voltam a szettel "éles" bevetésen is...és meg kell mondjam, nagyon megkedveltette magát cucc....ennyi pénzért, még mindig tartom magam hozzá hogy zseniális...
Ahol a videóban mozog a horizont, ott egy HXR-NX3 dolgozott kézből....
Illetve itt ebben az el nem készült egyperces szösszenetben talán jobban látszik, ahogy a viharos Balatonon, a hullámok ellenére úgy áll a horizont, hogy az "csuda"....
IMádom....az X3 meg olyan amilyen...természetesen fényben tökéletes,,,,napsütésben, annál is jobb

(Kategóriájában)OSmo mobil...:
Nem volt szerencsém használni, de azt gondolom, nem lőttek nagy bakot azzal a "sz@rfosgagyiműanyaggal" hiszen ezzel arányosan az árát is jelentősen tudták csökkenteni!
Épp a napokban ajánlottam egyik ismerősömnek, mivel vetek a gyereknek egy 5black GoPro-t!
akinek van egy hasonló kategóriás kamerája, annak szerintem tökéletes választás egy ilyen "sz@rfosműanyag", mert nem kell a kamera értékét ismét kifizetni a stabilizálás miatt, hanem cca. 40 körül,, azaz valóban "kiegészítő" árban tud venni hozzá egy igazán hasznos kütyüt!Ismétlem,,,,a kezemben még nem volt,,,így valóban csak a számokra, és tesztvideókra hagyatkozom...

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest