- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Van konkrétan olyan topiclakó, akinek van tapasztalata Phantom 3 Standard-ről Spark-ra, de inkább Mavic Air-re váltva?
Én is eladtam a P3S-t, Mavic Air-t vennék, és nem repülnék messzire, de azt azért szeretném, ha azt a szintet hozná (de inkább többet), mint a P3S-em az 1,7,5 (asszem) stabil firmware-rel.
Ennyi pénzt kiadnék, akkor fontos lenne, hogy stabilabb kapcsolat legyen a táv és a madár közt, a video downlink de nehezen találni olyan tesztet, ahol konkrétan ezeket hasonlítják össze.Előre is köszönöm, ha valakinek van tapasztalata és megosztja velem.
A Spark-ot elvetettem a gimbal miatt, a repülési távolság miatt, de már magam sem tudom volt e értelme az ARS üzlet megnyitói akcióját szkippelni'.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest