- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, arra gondoltam és köszi

(#257) Karajev7
Nekem pl. sohasem volt gondom és használom már pár éve. Volt gimbalom, most drón, mindegyikhez a gyári appot használtam és minden megy rendesen. Ellenpélda mindig van és csak azok írják le a véleményük, akiknél baj van/volt... szóval szerintem a legtöbb esetben nincs gond.
(#263) qpakcovboy
Szerintem ezen nem kell paráznod. Tudok 2 sztorit is, hogy a DJI mennyire jó arc ha gari jön szóba

Haver nekirepült egy fának sport módban izomból. A propellerek ripityára törtek, a drón jó 20 méterről a földre esett. A log-ból kiderült, hogy az egyik motorral elvesztette a szoftver a kontaktot. Gari időn kívül kicserélte a DJI
A másik az én drónommal volt, elveszítette a GPS jelet és megfürdött... log adatok küldése DJI-nak és ment a csere
Egyébként én jó messze repültem, meg erdős volt, de még a gyári megadott értéken belül, ezért szó nélkül cserélték.
Még hozzátenném, hogy az egyik ismerős természetvédő és minden nap csinál felvételt egy területről már kb. 2 éve. 5-6 akkut fogyaszt el egymás után, akkora területet kell berepülnie és simán bírja a drón.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest