- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Van,hogy manuális módban hasznalom a gépet, de nagyon ritka, és akkor is 60frame NtSC-t használok...
Phantom4-el repülök,nem tudom van e,és mekkora a különbség a két gép kamerája között,,,eleinte olvastam a P4-nel is erről a szaggatasrol, de én vagy nem forgattam a gépet "elég gyorsan", vagy a 60frame miatt, vagy a vágó akivel dolgozom lag nélküli jelenetekkel dolgozott...nem tudom
Értem én hogy szabvány, és Pal meg 25frame....
Na most már ezt ki nem törlöm...most jöttem rá hogy, 4K-rol beszélsz...egy éve van meg a gép, egyetlen egyszer rögzítettem 4K-ban, hogy tudjam működik az opció...
Szóval az egész válasz storno...Azért mertem hozzászólni, mert bár nem érzem magam prof. felhasznalonak, sok éve állok kamera mögött, az elmúlt egy évben sok dronos anyagomat adták le broadcast műsorszórásban, hasznalok szűrőket is, (bár sűrűbben CPL-t, ha szükséges) nem volt vele gond...
Ha gondolod, és lesz rá időm, legközelebb kipróbálom neked a P4-nel és feltöltöm a nyersanyagot!
De ahogy mondod, az általad említett beállításokkal nem szabad, hogy szaggatasrol beszéljünk...
Amúgy a firmware frissítésel érkezett tripod mód nagyon sokat segít a lassú mozgasokban( bár ennek semmi köze a kamera beállításaihoz, csak jelzem,hogy aki tényleg repülő kamerakent használja a gépet, annak hasznos funkció)
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- ZIDOO médialejátszók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest