- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Igen az hogy majd 3x akkora súlyú gépről van szó, sokat számít. Sajnálom amúgy hogy a Phantom szériát a DJI kivégezte és a Mavic formát nyomatja csak. Nagyon szerettem a Phantom gépem. Főleg amíg nem kellett bele a gyári drága akku hanem HobbyKing-ről tudtam bele olyat rendelni amilyet csak akartam.
De nyilván a technológiai fejlődés megkövetelte a gyári megoldásokat, főleg akku biztonság terén, no meg az üzletpolitika. Nyilván nekik is jobban megéri ha tőlük veszed meg a gyári akkut 100-200EUR környékén.Ha repülőgép üzemmódba van állítva a telefon, úgy ugyanúgy megy minden kommunikáció a drón felé? Tehát tegyük fel nem kell attól tartani hogyha leszáll a drón tőled 1km-re mert mondjuk az akku időt rendesen elszámoltad, akkor nem fogod tudni megtalálni a drónt mert net híján mivel repülőgép üzemmódba van a teló, nem lesz pontosan meghatározva az hogy a drón hol szállt le?
Mert tegyük fel net nélkül a térkép se töltődik be rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest