- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
Vaze
őstag
igen aztmar penzert oszak de letoltheto ingyen azthiszem 30 napra szal az jo?
-
pip
aktív tag
a divx-bol harom verzio toltheto le, az egyik az un. ''Bundle'', ezt kell letolteni. A masik a DivX Pro, ez allitolag jobb, de amig nyitva van, a hatterben internetes reklamprogik futnak, ha nincs interneted akkor is probalkoznak persze. Ezek jol belassithatnak. A harmadik valtozat szinten Pro, reklamok nelkul, de ezt mar penzert osztjak :(
-
Vaze
őstag
en a divx et a download.com rol szedtem le de nemjottvele holmi kis bisz basz:))
-
Vaze
őstag
oke koszi fiuk akor letoltom mind ket playert es majd meglatom melyik valik be:))
koszi megegyszer -
Vaze
őstag
meg nemhasznaltam ezeket a playereket hasonloan muxik jol mint a divx mert nekem nagyon bejonn a divx
-
doc
nagyúr
A jelenséget én is több helyen tapasztaltam. Megoldás: használj MV2Playert... komolyan.
-
Vaze
őstag
Probaltam mindenfele kepen xp instal utan rogton felnyomtam a divx et de ugyanaz!
Igen mas Programok rendesen nyilnak semmi gaz csak ez az egyetlen ami nehezen akar nyilni:((
nemtudom hogy milehet vele! -
hiper
tag
- Az XP install után rögtön a divx install és próba jött?
Arra gondolok, hogy felment még előtte egy két progi stb. és ebből eredően jelentekzik a probléma
- más programok rendesen indulnak? pl 3Dmark, vagy office.
- vagy az is lehet van valamilyen beállítás a divx lejátszódban ami miatt keres valamit, akár interneten (csak az explorer nem jelenik meg), akár a cd. stb.
- nem lehet, hogy valami demoról van szó és késleltetve van indítás (ez már csak brainstorming jeleggel)
üdv.:
hiper -
Vaze
őstag
Udv mindenkinek!!
a problemam a kovetkezo raklikelek a divx playere es kb 30 masodpercet kell varnom meg elojonn ha nem tobbet!
mitol lehet ez??
Op rendszerem XP!
leges legeloszor mikor felraktam az xp-t minden okevolt a divx el mostmar tulvagyok kb a 20 dik xp instalon de mindig ugyanaz a gazvan vele mitol lehet ez??
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- EA Sports WRC '23
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen házat vegyek?
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Alkoholista nevelde
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest