Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Vaze
őstag
igen aztmar penzert oszak de letoltheto ingyen azthiszem 30 napra szal az jo?
-
pip
aktív tag
a divx-bol harom verzio toltheto le, az egyik az un. ''Bundle'', ezt kell letolteni. A masik a DivX Pro, ez allitolag jobb, de amig nyitva van, a hatterben internetes reklamprogik futnak, ha nincs interneted akkor is probalkoznak persze. Ezek jol belassithatnak. A harmadik valtozat szinten Pro, reklamok nelkul, de ezt mar penzert osztjak :(
-
Vaze
őstag
en a divx et a download.com rol szedtem le de nemjottvele holmi kis bisz basz:))
-
Vaze
őstag
oke koszi fiuk akor letoltom mind ket playert es majd meglatom melyik valik be:))
koszi megegyszer -
Vaze
őstag
meg nemhasznaltam ezeket a playereket hasonloan muxik jol mint a divx mert nekem nagyon bejonn a divx
-
doc
nagyúr
A jelenséget én is több helyen tapasztaltam. Megoldás: használj MV2Playert... komolyan.
-
Vaze
őstag
Probaltam mindenfele kepen xp instal utan rogton felnyomtam a divx et de ugyanaz!
Igen mas Programok rendesen nyilnak semmi gaz csak ez az egyetlen ami nehezen akar nyilni:((
nemtudom hogy milehet vele! -
hiper
tag
- Az XP install után rögtön a divx install és próba jött?
Arra gondolok, hogy felment még előtte egy két progi stb. és ebből eredően jelentekzik a probléma
- más programok rendesen indulnak? pl 3Dmark, vagy office.
- vagy az is lehet van valamilyen beállítás a divx lejátszódban ami miatt keres valamit, akár interneten (csak az explorer nem jelenik meg), akár a cd. stb.
- nem lehet, hogy valami demoról van szó és késleltetve van indítás (ez már csak brainstorming jeleggel)
üdv.:
hiper -
Vaze
őstag
Udv mindenkinek!!
a problemam a kovetkezo raklikelek a divx playere es kb 30 masodpercet kell varnom meg elojonn ha nem tobbet!
mitol lehet ez??
Op rendszerem XP!
leges legeloszor mikor felraktam az xp-t minden okevolt a divx el mostmar tulvagyok kb a 20 dik xp instalon de mindig ugyanaz a gazvan vele mitol lehet ez??
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Indul a ChatGPT Health
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- PlayStation 3
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest