- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Xmas
tag
Én magam MediaPlayer 6-ot használok. (Beteg vagyok a 7-től :) ) Filmhez 640x480x16-ra váltok. A MediaPlayer-ben a Properties alatt le van tiltva, hogy FullScreen-nél ő bármiféle módosító döntést hozzon. :)
Ha DivX 3 -as, akkor kiírtom a DivX 5-öt. Ha feliratozás kell, akkor a MicroDVD-t használom. Ekkor egy AMD K6-300@333 -on elég tűrhetően megnnek a filmek. Azok, amelyek túl nagy felbontásúak, azok szaggatnak egy kicsit. A többi teljesen korrektül megy. -
Xmas
tag
A másik megoldás az lehet, ha a DivX 5-ös kodeket leveszed, és használod hozzá a DivX 3-ast. (Feltéve, hogy elég.) Ez sokkal gyorsabb, így nem lesz ilyen gondod. A DivX 5-ös, ahogy én tapasztaltam, nem szinkronizálja a képet a hanggal, hagyja szétcsúszni. A DivX 3-as szinkronizálni fogja, legfeljebb szaggat...
-
DarkFater
tag
Szabadon választott, próbálkozós gyakorlat. Asszonypajtás örülni fog, hogy látja, hogy megint a számítógéppel ba***d el az idődet :))
Szóval..
Ilyenkor vagy kodekhibás a film, vagy tömörített a formátum ami zabálja a processzoridőt.
A leghatékonyabb megoldás visszavenni a minőséget:
Filmet elindítod (nem full screenben) jobb gomb, properties, divx properties vagy fut még videocodec properties álnéven is a menüpont.
Ott látsz egy szép skálát 1-6 ig. Az 1-2 a gagyibb gépekkel is elmegy (celeron 300) a 3-4-hez már húzósabb gép kell, az 5-6 meg megeszi a gépet, mert ott már élsímít is.
Szóval vagy elkezdesz lassan visszafele mászni a skálán, vagy visszarakaod egyesre és onnan mászol fölfelé. BABRA MUNKA, PRÓBÁLGASD!
Egyébként meg vannak filmek amelyek érthetetlen módon csak nagyon erős gépeken futnak jól. Nekem ilyen a ''Bérgyilkos a szomszédom''. PIII, 1Ghz a gépem, amin eddig minden elfutott, de ez 90%-os processzorterheltségen fut és beszaggat. Haverom 2 gigás procijú gépén meg futott gyönyörűen. -
gyoref1
aktív tag
HI.
Egy -két filmnél csúszik a kép a hagtól.
(DIVX)
Pedig van pár kodek a gépen.
TUD vki vmi tuti kodek variációt.
Vagy talákozott ilyennel? HELP Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest