- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
jól van! megoldottam... kicsit figyelni kell.... mivel kulcskockánál történik úgyis a darabolás ezért nem túl nehéz elvágni, csak meg kell nézni, hogy hol végződik az első, és ott biztos, hogy meg kell jelölni vágási pontot a virtualdubmodban, utána meg lépni a következő kulcskockára, egész addig amig ugyanazt nem látjuk, na ott kell a második vágási pontot beilleszteni és ami e két vágási pont között van, azt kell kivágni... és után direct stream copy elmenteni...., király ez a vitrualdubmod
-
vtechun
veterán
válasz
műszerolaj #10 üzenetére
erre rájöttem én is csak az nem olyan egyszerű... nem akarok szarakodni vele....
persze lehet ez lesz, de jo lenne ha olyan lenne a Virtualdubmod, hogy észrevenné, hogy mi az ami mindkét fileban benne van és azt kihagyja.... -
vtechun
veterán
Hello! Bocs az offért , de nem akartam uj topicot nyítni emiatt... Ha a 2 file úgy néz ki, hogy a 2. elején van egy kevés az első végéből, akkorazt, hogyan lehet egyszerűen összefüzni, hogy ne legyen 2szer ugyanaz a jelenet benne? virtualdubmod nem tud ilyesmit? gondolom a 2 videofile egy volt valamikor, tehát kompataibilisek egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest