Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
válasz
batorharcos
üzenetére
Bocsi, közben rájöttem, hogy a DivX pro-ban nincs konstans bitráta. Javallom, próbálj meg svcd-t, ott jóval szabadabb a kezed.
-
guess.who
senior tag
válasz
batorharcos
üzenetére
Szerintem alapvetően nem ASV1be kellene digizni, én ott sejtem a probléma gyökerét... Használj inkább MPEG1-et, aztán abból könnyen tudsz DivXet konvertálni. Én ugyanezzel a módszerrel 87 perces házi koncertvideot digiztem, 346*276-os mérete lett a végén, és felfért egy CD-re lényegi minőségromlás nélkül... (Sőt még jobb is lett a szűrők miatt.)
-
bitfarkas
őstag
válasz
batorharcos
üzenetére
Tömörítetlen DV AVI-ból 3 perc (kb 700MB) műsort ugyanezzel a kodekkel kb 60MB-ra tömörítettem, a minőség még ekkor megfelelő. Ezzel a tömörítéssel ez kb. 30' egy CD-n.
Persze ha már eleve VHS-ből digiztél a minőség sokkal roszabb, így keményebb tömörítés is elfogadható. Próbálj meg konstans bitrátát beállítani, ne változót, akkor inkább kézben tartható a dolog. Ennek a hátránya persze, hogy a dinamikusabb részeknél ''kockásodni'' fog. -
KovacsUr
addikt
válasz
batorharcos
üzenetére
Hang milyen formátumban?
-
Tiggr
tag
válasz
batorharcos
üzenetére
Nem lehet, hogy a hang meg tömörítetlenül ömlik mellé? Vagy nincs is hang? Kicsit tényleg részletezd!
-
KovacsUr
addikt
válasz
batorharcos
üzenetére
Milyen felbontás? De ez nem változtat azon, hogy itt biztos valami gond van, mert sokkal többnek kellene référnie
-
KovacsUr
addikt
válasz
batorharcos
üzenetére
Pontosan mi nem jön össze? Kicsit részletezd
Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest