- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Aktív témák
-
micro
addikt
És a bsplayernek sokkal kisebb a hardver igénye mint pl a media playernek.
-
balkó
aktív tag
Köszi szépen mindenkinek! BSPlayer lett.
-
DAni198
csendes tag
Én ViPlay-t (tud automatikus betüméretet és magyar nyelvü menüt) használok és hozzá GordianKnot.CodecPack-ot(+ mellé valamilyen MPEG2 codecet). Ezekkel nálam semmi gond.
-
detri
aktív tag
+1 voks BSplayerre! :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Meg egy szavazat a bsplayernak!!!!
udv
neduddki -
zaba
tag
DivX palyer 2.5.1 + Vobsub 2.23 és a Winmediaplayer 9 máris gyönyörűen játssza minden letölthető, keress ra googleben!
-
balkó
aktív tag
Windows alá; milyen lejátszó progit ajánlotok? Ingyenes lenne persze jó, kezelje a feliratokat, stb. Tudom, sok divX-es topic van, de hamar kellene, nem tudom végigrágni mind. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest