- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oledfan
újonc
Sziasztok!
Tényleg tanácstalan vagyok a felmerült problémámmal kapcsolatban,ezért pár mondataban leirnám ide,hátha van valaki aki tud segíteni.
Már régebben jelentkeztem,a kedvezményes díjra,meg is jött az email,de ha rákattintok az ajánlat beváltása gombra,csak sötét képernyő fogad.
Mivel elsődlegesen Chrome böngészőt használok,ezért első körben megpróbálkoztam az alap dolgokkal,sütik törlése,inkognitó mód,de nem vezetett eredményre.
Ekkor próbálkoztam másik böngészővel,jelesül az Operával,ami ugyanúgy végződött.
Bekapcsoltam az Operában lévő VPN-t,szintén eredménytelenül.
Nekem nem volt a gépen,de kifejezetten emiatt letöltöttem,és feltelepítettem a Firefox-ot,az eredményét gondolom ennek is kitaláljátok.
Ekkor úgy döntöttem nem kínlódok tovább,és előfizetek normál áron,egy hónapra.
Az igazán mellbe vágó dolog az volt,hogy sima regisztrációs gombra kattintva,szintén a fekete képernyő várt.
Következő gonolatom az volt,hogy letöltöm az androidos tabletemre a Disney+ alkalmazást.
Megnyitván az app-ot végeláthatatlan homokórázás kezdődött,amit kb 10 perc után meguntam,és bezártam.
Igazából ekkorra kezdtem kifogyni az ötletekből,de még egy utolsó lehetőség eszembe ötlött,arra gondoltam letöltöm a TV-re az applikációt,hátha az múködni fog.
Store-ból letölt,feltelepít,megnyit,és abban a pillanatban hibaüzenet fogad angol nyelven,és arra kér zárjam be az app-ot,és próbálkozzak késöbb!
Nos itt tartok most,és már tényleg nem tudok mire gondolni,talán még magára az internet szolgáltatóra,de nem tudom mennyire lehet reális,az hogy bizonyos szolgáltatóktól nem lehet a Disney+-ra regisztrálni.
Bocsánat a hosszú panaszáradatért,de ha valakinek lenne valamilyen ötlete,azért,nagyon hálás lennék.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- LED világítás a lakásban
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

l.skywalker