Új hozzászólás Aktív témák

• zseko
    veterán
    válasz labeda üzenetére #2648

Pont azért próbáltam fogalmazni így, hogy ne vedd magadra, ez pont nem neked, rólad szól :) ismerek ilyen embereket, még személyesen is, meg fórumban is volt aki konkrétan kijelentette hogy mi az már hogy nem csinálnak szinkront, ő magyar, magyarul akarja nézni. Te semmi ilyesmikre utalót nem írtál.
    Hát, az igaz, az olvasás fejlesztést magamból kiindulva említettem meg, bár tény, hogy én mindig is gyorsan olvastam, így nem is a magyar, hanem az angol feliratos sorozatnézési olvasási sebességem fejlődésének az élménye volt az alapja. :B Ebből kiindulva feltételezem, hogy akkor az anyanyelvi is fejleszthető. Bár azt nekem sincs már nagyon hová, az igaz.
    Az is tény, hogy engem kevésbé zavar a magyar szinkron megléte, még ha sosem fogom azzal nézni, csakis felirattal, mint másokat az, ha csak felirat van :B Talán azért vagyok toleránsabb, mert hosszú (10+) évek alatt leszoktam a szinkronról és feliratosan nézek majdnem mindent, ráadásul amiket én nézek azokhoz az életben nem fog magyar szinkron készülni :DDD (mondjuk nem is tudnám elviselni :) )

Új hozzászólás Aktív témák