- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Aktív témák
-
colt1
tag
Ajánlom figyelmedbe a PCWORLD 2002/2. vagy 3. számát (már nem emlékszem pontosan melyik :) ), azon rajta van a PowerQuest Drive Image-ének egy régebbi verziója (ergo nem a legújabb). Azzal szépen könnyen lehet image-fájlt csinálni (ghostot nem ismerem, még nem használtam).
-
Dalamar
csendes tag
Egyetértek Localhost-al! A ghost az szvsz a legjobb eddig azok közül, amiket használtam! Amúgy valamit azért mondanék! Nemcsak a symantec-nek van ghost-ja és van ingyenes is! Asszem 3 image-et lehet vele megcsinálni! NAÉS? ELÉG NEM?!
Amúgy pedig felhívnám a kollégák figyelmét, enyhe hülyeségemre, amelyre asszem nincs mentség! :DDD
Én is halálrakerestem egy ingyenes ghost-ot. Használtam is...
Legutóbb + előkaptam valamiért az alaplapom CD-jét és rajta volt egy használható egész jó verzió! Kvázi le is van írva hogy hozzá járt! :DD
Szóval a tanulság, ha esetleg nem tetted meg akkor nézz rá az A. CD-re! Mert mostanában elég sok alaplaphoz adnak a CD-n ilyet! -
localhost
Közösségépítő
Ajánlom a figyelmedbe a PROHARDVER-en korábban GHOST-tal foglalkozó fórumokat:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7922[/L]
Több találatot is találsz, ha a PROHARDVER! keresőjépe begépeled a GHOST szót, akár a témákban, akár az üzenetekben kerestetve.
Ezekben a fórumokban további információs linkeket is találsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest