- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
colt1
tag
Ajánlom figyelmedbe a PCWORLD 2002/2. vagy 3. számát (már nem emlékszem pontosan melyik :) ), azon rajta van a PowerQuest Drive Image-ének egy régebbi verziója (ergo nem a legújabb). Azzal szépen könnyen lehet image-fájlt csinálni (ghostot nem ismerem, még nem használtam).
-
Prozac
aktív tag
Bocs hogy új témát indítottam, de a keresés az ''image'' szóra nem hozzott megoldást. Nem azért mert nem kerestem. A ''ghost''- pedig nem jutott eszembe! :)
-
Prozac
aktív tag
Szóval Free ''ghost'' ?? :)
Nekem ez egy régi alaplap, Abit BH6. Ehhez nem volt Ghost. -
Dalamar
csendes tag
Egyetértek Localhost-al! A ghost az szvsz a legjobb eddig azok közül, amiket használtam! Amúgy valamit azért mondanék! Nemcsak a symantec-nek van ghost-ja és van ingyenes is! Asszem 3 image-et lehet vele megcsinálni! NAÉS? ELÉG NEM?!
Amúgy pedig felhívnám a kollégák figyelmét, enyhe hülyeségemre, amelyre asszem nincs mentség! :DDD
Én is halálrakerestem egy ingyenes ghost-ot. Használtam is...
Legutóbb + előkaptam valamiért az alaplapom CD-jét és rajta volt egy használható egész jó verzió! Kvázi le is van írva hogy hozzá járt! :DD
Szóval a tanulság, ha esetleg nem tetted meg akkor nézz rá az A. CD-re! Mert mostanában elég sok alaplaphoz adnak a CD-n ilyet! -
Johnny
senior tag
Windows Xp-nél nekem a Powerquest féle Drive Image 2002 jobban bejött. Bár val.szeg még régebbi verziójú Ghost-om volt, ezért nem ment rendesen XP alatt.
-
localhost
Közösségépítő
Ajánlom a figyelmedbe a PROHARDVER-en korábban GHOST-tal foglalkozó fórumokat:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7922[/L]
Több találatot is találsz, ha a PROHARDVER! keresőjépe begépeled a GHOST szót, akár a témákban, akár az üzenetekben kerestetve.
Ezekben a fórumokban további információs linkeket is találsz. -
Prozac
aktív tag
Szeretnék friss telepítésről imaget csinálni, hogy később csak vissza kelljen másolni.
Melyik szoftver tud ilyet?
Tömöríteni tud?
CD-re ki lehet írni?
Milyen boot esköz kell hozzá? Floppy? CD? Telepített oprendszer?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest