Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is visszatérek, ha előre tudom!!

-
Kroni1
veterán
Sziasztok! [link] ezt erdemes megvenni?! multiplayerezni szeretnek, nem tudom, hogy az "alternativ" megoldassal lehet-e, de ennyit megerne nekem ha ebben bennevan..
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Már másodszor kezdem újra a játékot, most már 130 nyert versenynél járok, és mikor ma folytatni akartam a következő üzenetet fogadott: "Profile load failed"... MIÉRT?? Ezzel lehet valamit kezdeni? Előtte f12011 gyel játszottam, ami megfagyott, és erőszakosan kellett kilépnem. Lehet, hogy ez a gond?
-
freeeka
csendes tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
üdv!
Holnap nekem is megjön végre valahára a játék. Viszont a srác a boltból hívott egyeztetni és mondta hogy angol windowslive-ot csináljak mert ha magyart csinálok akkor nem tudom teljesen használni. (multi játékra gondolt) Nem jelentene gondot mert van egy angol is ,csak ha lehetne jobb lenne magyarra regisztrálni a játékot.Jól mondta a srác vagy nyugodtan majd regisztrálhatom magyarra?köszi a választ! üdv mindenkinek -
F_Zolee
nagyúr
Van még mit fejlődnöm. De olyan sokat meg nem játszok, max csak hétvégente. Így alap a +10-15mp-es hátrányom.

-
MarcZ
senior tag
Én bent vagyok játékban! Lesz ma valami?
-
-
-
F_Zolee
nagyúr
Ma egy kicsit felmentem multizni. Nem igazán vagyok még benne a dolgokban. Nyomattam valami Jam session-t, itt mindig bead valami kocsit. Ezt lehet változtatni vagy majd később kapok jobb kocsikat? Mentem két versenyt de eléggé elhúztak a többiek holott nem is volt szar a köröm. Egyenesbe is simán utolért az egyik fickó. Mintha gyenge lenne a kocsim. Áttételt lejjebb vettem de nem segített.
-
MarcZ
senior tag
Egy kis mai napi érdekesség Pro Tour közben. Mind a nyolcan Tacoma-val.

-
Sonja
nagyúr
Most láttam csak, hogy az 576-ban 2000HUF a játék. Meg is veszem.

-
polonic
félisten
A holnapi multiban lesz monte carlo? Oldjátok meg, hogy legyen! Az a legjobb rally pálya.
-
albert8
veterán
Problem
hogy szedem le a dlc-et meg kocsikat, ha nem megy a marketplace?
-
DGerg
csendes tag
Kösz srácok!
-
DGerg
csendes tag
Hello!
Ma játék közben megnyomtam a windows gombot, és ahogy várható, kilépett az asztalra. Rögtön visszaléptem, de már nem teljes képernyőn, hanem ablakban folytatódott a játék. Kiléptem, újraindítottam és így is ablakban indul. Ha kirakom nagyba akkor is megmarad a keret.
Meg tudnátok mondani, hogy tudnám visszaállítani fullscreenre a játékot? -
albert8
veterán
Na, aki akar az jelentkezzen Dirt 3 multi partyra
pm-ben kérem a GFWL-IDt
szombat este lenne a dolog, de lehet korábban is
7-től is akár éjfélig
-
Idiofil
aktív tag
Erre a billenytűzet fagyásra van valami megoldás?
kb 3. játéknál indulás után 1. kör felénél megyek az egyenesben, satufék (közben csak nézek, hogy most ez mi) aztán hátramenet és semmire sem reagál a bill, csak arra, ha kihúzom és visszadugok... -
Deep7
csendes tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Nem hazudott:-)Csak nem tudta ezt!
Én is a múltkor tudtam meg és hotmail.hu-val tudtam csinálni fiókot!:-))
-
verser233
senior tag
jól van, köszönöm nektek a segítséget, később megpróbálkozunk vele!
-
Deep7
csendes tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Már támogatja!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de vettünk egy dirt 3 játékot PC-re. Felinstalláltuk, de nem megy mert azt mondja, hogy windows live-on keresztül kell aktiválni, de egyszerűen nem sikerül.
Megtenné valaki, hogy leírja lépésről-lépésre, mit kell tennünk?

Köszönöm előre is!
-
p a s s e r
őstag
megvettem én is... új rekord: 4 óra baszkodás volt feltenni a játékot... loal...
mostantól olvasgatom a topicot... -
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
20 perc múlva lesz a menet, majd behívunk, Polonic még nincs fent, addig nem hiszem, hogy elkezdjük. Rusher-ék, és a többiek sincsenek még. Polonic fogja az egész játékot csinálni, ő a "szervező".
Majd behívlak, egyenlőre még nincs semmi. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah,lesz valami este?
-
polonic
félisten
Szombaton nem értem rá, így hétfőn akkor 8 órakor indulhat a multi. Steamen, gfwl-en keressük egymást. Szóljatok minél több embernek! Jó lenne, ha meglennénk 8-an!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Senki sem kezdi a csúcson
Ha hiszed ha nem, Schumachert sem aranytrófeával a kezében tojták a világra 
-
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Addolom Gamertag-do, aztán megyünk Jam Session-be.
-
MarcZ
senior tag
Valakinek van kedve most versenyezni? Unalom van kicsit.

Gamertag: L0WN3SS
Játékban vagyok, látom, hogy felvettél, akkor tudom, hogy versenyezni akarsz. -
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Írjatok ha nyomatjátok!
Hívom Kisa haverom is:-)
Üdv
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah,most már (remélem sokáig) működik rendesen a mentés is.

Új hozzászólás Aktív témák

- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

üdv

El sem hiszem, azt hittem szinte senkinek sincs meg, aligha játszottam rajta Online.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)