- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
6760 - 6701
6760 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 12:12 Téma összefoglaló
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heki91
tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem, mert lassan megőrülök. Vettem egy Logitech G25 kormányt ami tökéletesen muzsikál minden más játéknál. Viszont a dirt 3 más. Egyszerűen bármit állítok és hangolok a kormány húz jobbra. Szeretném még egyszer kiemelni, hogy a kormány más játékoknál hibátlan. Szóval a hibajelenség:
Folyamatosan ellen kell tartani ami elég zavaró. Ha elengedem a kormányt és álló helyzetből gázt adok azonnal kitekeri jobbra a kormányt, ezt akkor is ha mondjuk megállok az autóval és kitekerem koppra balra. Ha egy helyben állok akkor semmi probléma, viszont ha elindulok tekeredik a kormány. Erős gázra azonnal teljesen jobbra tekeredik, mint ha a forcefeedback valamiért így akarná. Biztos vagyok benne hogy beállítási probléma. DE MI LEHET A BAJ? Találkozott már valaki ilyennel.Kérlek segítsetek. Köszönöm!
-
x_o_n
veterán
Most telepítetted fel, vagy régóta fenn van, csak elővetted?
Mert, ha régóta fenn van, akkor érdemes letörölni, és újra telepíteni, valamelyik win10 verziónál nekem asszem valamelyik F1 játékkal (ami szintén Codemasters) volt olyan, hogy az egyik windows verziótól kezdve nem működött, csak, ha újratelepítettem.
Természetesen semminek semmi baja nem volt, csak éppen valami apróság a directx-el kapcsolatban, de sokkal egyszerűbb újrarakni a játékot, mint vadászni, hogy mi hiányzik.Köszi,most raktam Újra,az vált be hogy a beállitásokban a hangminőséget 16-bit cd minőségre álitottam
-
vlevi
nagyúr
Most telepítetted fel, vagy régóta fenn van, csak elővetted?
Mert, ha régóta fenn van, akkor érdemes letörölni, és újra telepíteni, valamelyik win10 verziónál nekem asszem valamelyik F1 játékkal (ami szintén Codemasters) volt olyan, hogy az egyik windows verziótól kezdve nem működött, csak, ha újratelepítettem.
Természetesen semminek semmi baja nem volt, csak éppen valami apróság a directx-el kapcsolatban, de sokkal egyszerűbb újrarakni a játékot, mint vadászni, hogy mi hiányzik. -
x_o_n
veterán
Üdv,
stemes dirt3 CE példányomat most probáltam win10 i7/1070 notebookon és egyszerüen nincs hang( dirt sd sincs)
nem tudtok rá megoldást esetleg? -
törölt tag
Na, ez a beállítás segített végül https://www.youtube.com/watch?v=ZvmXrmU3uPk
Jó a dirt 3-ra is, ahogy a dirt rally-ra is (ott is belefutottam ugyanebbe a hibába.)
-
vlevi
nagyúr
Windows 10-nél és legfrissebb drivereknél bármi elképzelhető. Nekem 7 van, ott nem kell Borderlesst tolni BF1-nél sem, tökéletes a Fullscreen.
workdontplay:
Az IGP tiltást és az Experience törlést megnézném azért, hátha. Gondolom az Xbox App-ban ki van nyomva minden felesleges dolog, és nem Game módban indítod. Ha nincs, azok nélkül is érdemes tenni egy próbát.
Esetleg nV driverben van valami átállítva a globális beállításoknál, vagy a játéknál személyre szabottan?"Windows 10-nél és legfrissebb drivereknél bármi elképzelhető."
Ezt sajnos meg tudom erősíteni
Nekem nagyjából jól működik, de azért tud csinálni marhaságokat.
pl. évekig nem tudtam kikapcsolni a gépet a gépházon lévő power gombbal. Mármit, hiába nyomtam meg a power gombot, semmi nem történt. Mintha az a gomb nem is létezne.
Senkinek nem volt fogalma róla, miért. Csak véletlenül derült ki, amikor billentyűzetet cseréltem, hogy a PS/2 billentyűzet helyett USB-t használok, akkor működik a gépházon a kikapcsolás. -
törölt tag
Windows 10-nél és legfrissebb drivereknél bármi elképzelhető. Nekem 7 van, ott nem kell Borderlesst tolni BF1-nél sem, tökéletes a Fullscreen.
workdontplay:
Az IGP tiltást és az Experience törlést megnézném azért, hátha. Gondolom az Xbox App-ban ki van nyomva minden felesleges dolog, és nem Game módban indítod. Ha nincs, azok nélkül is érdemes tenni egy próbát.
Esetleg nV driverben van valami átállítva a globális beállításoknál, vagy a játéknál személyre szabottan?IGP tiltás gondolom biosban célszerű. Egyébként eszközkezelőben nem is mutatja, csak a 1060-ast. Lehet, hogy automatán tiltva van. Ha egyáltalán van olyanom

Xbox-nál a gondolom, a játéksávra gondolsz - ez ki van lőve.
Experience pedig ahogy írtam is, a hiba után került fel a gépre, a driver miatt. Nélküle is csinálta a zöld villogást, meg most is, hogy van experience.
Az nvidia globálisban minden gyári beállítás. Csak a játékokhoz rendelek beállításokat. Ehhez a játékhoz semmi nincs beállítva, minden gyári.
-
Redneck
nagyúr
workdontplay:
Esetleg nV driverben van valami átállítva a globális beállításoknál, vagy a játéknál személyre szabottan? -
törölt tag
Én is attól félek, hogy valami más gond van. A BF1-et is borderless játszom, mert úgy élvezhető egyáltalán (bár ez egy népszerű probléma a BF1-ben). Itt a Dirt3-ban ugye nincs fullscreen borderless, csak egy ablakos mód, fejléccel. Na, úgy nem csinálja.
-
törölt tag
Játszhatsz is, de minden belépésnél trükköznöd kell. Igaz csak 6 éves, de előfordulhat hogy újabb hardveren befigyel valami bug. Mikor ez készült, még nem volt Kaby Lake i7, sem Pascal 1060, sem Windows 10. 280-290-es verziószámú nV driverek pörögtek GTX 4xx/5xx kártyákkal.

IGP le van tiltva?
Experience nélkül is csinálja?Én nem tiltottam le, annyi biztos. Le kéne tiltani? Experience előtt csinálta, most felraktam azt is, drivert frissítettem, és még mindig csinálja.
-
vlevi
nagyúr
Játszhatsz is, de minden belépésnél trükköznöd kell. Igaz csak 6 éves, de előfordulhat hogy újabb hardveren befigyel valami bug. Mikor ez készült, még nem volt Kaby Lake i7, sem Pascal 1060, sem Windows 10. 280-290-es verziószámú nV driverek pörögtek GTX 4xx/5xx kártyákkal.

IGP le van tiltva?
Experience nélkül is csinálja?Szerencsére az én konfigomon gond nélkül megy.
i5-3470, Nvidia (gigabyte) 1060, Win10x64, legfrisseb driverrel.
Pár hete váltottam 55"-s 4K TV-re, azt is nagyon jól bírja.
Valami más baj lesz ott, szerintem. -
Redneck
nagyúr

IGP le van tiltva?
Experience nélkül is csinálja? -
törölt tag
https://www.youtube.com/watch?v=ZvmXrmU3uPk
Ugyanez a problémám, csak dirt 3-ban
Megnézem kisebb felbontásban. Nem fullscreen-ben, tehát ablakban nem csinálja
Kisebb értéken, 50 ill 30 Hz-en ugyanez, viszont 1366x768 felbontásban nem csinálja. Hát, én szeretnék 1080p-ben játszani.
-
törölt tag
-
ledgeri
nagyúr
Kösz.
Ha a game-n belül állítom mondjuk 60-ról 59-re, akkor is elmúlik a villogás. De amikor újra indítom a játékot, ugyanúgy ezzel kezdi. A beállítások megmaradnak, tehát nagyon érdekes. Nem probléma neki, hogy 59 vagy 60 Hz, vagy hogy v-sync on vagy off. Ha változtatok valamin, abbahagyja. Legközelebb indítva elölről kezdi.
Steam-es game...
Kisebb felbontás/ képfrissítés is ugyanezt eredményezi?
-
törölt tag
Kösz.
Ha a game-n belül állítom mondjuk 60-ról 59-re, akkor is elmúlik a villogás. De amikor újra indítom a játékot, ugyanúgy ezzel kezdi. A beállítások megmaradnak, tehát nagyon érdekes. Nem probléma neki, hogy 59 vagy 60 Hz, vagy hogy v-sync on vagy off. Ha változtatok valamin, abbahagyja. Legközelebb indítva elölről kezdi.
Steam-es game...
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Új Desktop 7700K, 1060 3GB, monitor 60 Hz LG.
Dirt 3 kezdésnél elkezd színesen villogni, és csak a v-sync ki és bekapcsolásánál hagyja abba. Mindegy neki, hogy v-syc on vagy off, ha átállítom a menüben, a villogás abbamarad. A játékon belül 60 Hz van beállítva.
Hátha valakinek volt hasonló problémája. Előre is kösz!
Tipp, de hátha az a 60 Hz igazából 59.valam (a tipikus) kellene hogy legyen, első tippem ez lenne...
-
törölt tag
Üdv!
Új Desktop 7700K, 1060 3GB, monitor 60 Hz LG.
Dirt 3 kezdésnél elkezd színesen villogni, és csak a v-sync ki és bekapcsolásánál hagyja abba. Mindegy neki, hogy v-syc on vagy off, ha átállítom a menüben, a villogás abbamarad. A játékon belül 60 Hz van beállítva.
Hátha valakinek volt hasonló problémája. Előre is kösz!
-
McSico
senior tag
Remélem egyszer sikerül összehozni egyforma időt is.

-
SpongyaBob
veterán
-
ledgeri
nagyúr
-
McSico
senior tag
-
l.skywalker
titán
megoldódott...
Előzőleg a VGA Driver frissítés nem volt zökkenőmentes, ezért csináltam egy visszaállítást. Ezután a hős win 10 Pro csinált automatikusan egy frissítést, ami miatt gondolom nem volt teljesen jól működő a VGA. (Menüje hiányos volt, csak 2 opció volt)
Na, Driver visszaállítás, és megy minden faján!Problem Solved!
Megvettem a játékot a G2A DEAL keretében. Aktiváltam a steamen. Mostanra már nem is elérhető a steamen

-
Emunem
őstag
Na, nekem se indúl el a játék. (Steam verzió, CE edit) Igaz, egy visszaállítás után csak nem akar elindulni, ez van a naplóban:
A hibát okozó alkalmazás neve: dirt3_game.exe, verzió: 1.2.0.0, időbélyeg: 0x5530e971
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00000000
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1940
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d2857eb63a8edf
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DiRT 3 Complete Edition\dirt3_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: 8a1ab932-b14a-490f-a297-351e4323b92b
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:Ötlet?
megoldódott...
Előzőleg a VGA Driver frissítés nem volt zökkenőmentes, ezért csináltam egy visszaállítást. Ezután a hős win 10 Pro csinált automatikusan egy frissítést, ami miatt gondolom nem volt teljesen jól működő a VGA. (Menüje hiányos volt, csak 2 opció volt)
Na, Driver visszaállítás, és megy minden faján!Problem Solved!
-
Emunem
őstag
Na, nekem se indúl el a játék. (Steam verzió, CE edit) Igaz, egy visszaállítás után csak nem akar elindulni, ez van a naplóban:
A hibát okozó alkalmazás neve: dirt3_game.exe, verzió: 1.2.0.0, időbélyeg: 0x5530e971
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00000000
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1940
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d2857eb63a8edf
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DiRT 3 Complete Edition\dirt3_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: 8a1ab932-b14a-490f-a297-351e4323b92b
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:Ötlet?
-
Redneck
nagyúr
-
Hokunda
senior tag
-
Redneck
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Biztos volt már, de most nem találom, de van valami mód, hogy előcsalogassam az összes autót?
Amióta utoljára végigjátszottam, azóta újratelepítettem a gépet, és kb 0.0-nál kezdődik a játék.
Próbáltam guglizni, hogy mi a módszer az autók elővarázsolására, de a talált tippek (pl. a database_restrictions.xml törlése) nem váltak beMilyen formátumú a példányod? (lemezes, windows-boltos-steames, vagy steames-steames??)
-
vlevi
nagyúr
Biztos volt már, de most nem találom, de van valami mód, hogy előcsalogassam az összes autót?
Amióta utoljára végigjátszottam, azóta újratelepítettem a gépet, és kb 0.0-nál kezdődik a játék.
Próbáltam guglizni, hogy mi a módszer az autók elővarázsolására, de a talált tippek (pl. a database_restrictions.xml törlése) nem váltak be -
Emunem
őstag
Hali,
én is beneveztem, amikor ingyenes volt, a játékra.
Szoktatok gurulgatni online?(időszűkében vagyok mostanság, nem olvastam el az egész totyikot)
Üdv
-
Redneck
nagyúr
-
Potyka03
senior tag
Probléma megoldva,már csak a magyarítást kéne... de hiába teszem bele a steamapps/common/Dirt 3 Complete Edition-ba a magyarítást,nem lesz magyar.Ötlet?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Felhúztam maxra a grafikát,élsimitást is,meg minden ultrán van.. hang van,de a kép zöldes fekete.Mi lehet a probléma?Hogyan tudom orvosolni ezt?
-
bajzal
őstag
-
Mika1227
őstag
-
bajzal
őstag
Nem vesztettek semmit, dögunalmas és az irányítást is elszúrták ez első két részhez képest. Kb mint a Grid 1 után a 2. Mondjuk nem szólok mert dobozosban és Steamen is megvan. 😆 Csak múltkor újrakezdtem és hamar letöröltem annyira nem fogott meg.
Mondjuk ha nincs más...

Szerk:
Ami miatt ezt írtam az irányítás, a 2 perces futamok, és a gymkhana túlerőltetése.Tegnap sikerült vele játszanom mert valahogy elindult többször is, multiztam vele és tetszett. G27-el játszok, nem egy szimulátor, de elvagyok vele, szerintem jó. Csak indulna már el megint.
-
Redneck
nagyúr
Nem vesztettek semmit, dögunalmas és az irányítást is elszúrták ez első két részhez képest. Kb mint a Grid 1 után a 2. Mondjuk nem szólok mert dobozosban és Steamen is megvan. 😆 Csak múltkor újrakezdtem és hamar letöröltem annyira nem fogott meg.
Mondjuk ha nincs más...

Szerk:
Ami miatt ezt írtam az irányítás, a 2 perces futamok, és a gymkhana túlerőltetése. -
bajzal
őstag
-
Mika1227
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Lesz benne, mert cross-promó... Ennyi.
-
Hokunda
senior tag
Üdv
Megvallom csak az ingyenessége miatt "szereztem" be humbliról. A kérdésem a következő, eddig csak a season 1-et nyomtam le, a későbbiekben is az idióta Gymkhana mód kap központi szerepet? Az összes többi játékmód szórakoztat, de ez kifejezetten dühít.
-
Mika1227
őstag
Elsőre: mindig adj több infót, mert kb azt is írhattad volna, hogy kék, és nem piros mit csináltam rosszul???
Másodjára: Steam>Dirt 3, jobb klikk> tulajdonságok> helyi fájlok fül> Helyi fájlok épségének ellenőrzése.
Ha nem megy akkor szedd le, resi, nézd meg a dokumentumokban, hátha hagyott valamit, töröld ki, resi, szedd le újra, és indítsd el, és vár akár 10 percet is, hátha csak gurgulászik a háttérben...
Megcsináltam amiket írtál de így sem indul el! Elindítom és kis idő múlva kiírja, hogy Dirt 3 Executable működése leállt!
-
x63
aktív tag
Sziasztok!
G27 -en fordítva megy a force feedback, tudtok segíteni? -
ledgeri
nagyúr
Elsőre: mindig adj több infót, mert kb azt is írhattad volna, hogy kék, és nem piros mit csináltam rosszul???
Másodjára: Steam>Dirt 3, jobb klikk> tulajdonságok> helyi fájlok fül> Helyi fájlok épségének ellenőrzése.
Ha nem megy akkor szedd le, resi, nézd meg a dokumentumokban, hátha hagyott valamit, töröld ki, resi, szedd le újra, és indítsd el, és vár akár 10 percet is, hátha csak gurgulászik a háttérben...
-
Mika1227
őstag
Letöltöttem az ingyenes játékot Steam-en de nem indul el! Ötlet, mit csináljak?
-
Redneck
nagyúr
Felraktam a Complete Editiont és egy hülye hibába futottam. A hang pattogott.
Megoldás:
A játék könyvtárából telepíteni az OpenAL-t, és felrakni a Rapture3D Game Editiont.
Dokumentumok\My Games\Dirt3 mappában a config fájban átírni az audio mixinget "software"-ről "rapture3D"-re.Szerk:
Eredeti Steames játék, elvileg csak a Complete Editiont érinti. -
ledgeri
nagyúr
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy amióta a steam játékok közé felkerült a dirt 3 complete edition (mert előtte dvd-n volt meg és kellett windows game is), teljesen eltűntek a játék mentések, pedig már ki volt pörgetve minden pálya és autó. Az lenne a kérdés, hogy lehet-e úgy unlockolni a pályálkat és autókat, hogy ez a steam felhőbe is bekerüljön és ne tiltsanak ki csalásért? NIncs kedvem újrajátszani az egészet

Háát: Ezt a steam nem felhőzi (értsd: ha mentesz akkor az csak a gépen van..) így ha azt törölted akkor az elment, ha nem törölted akkor (keress rá) mentési helyén lesz amit átmásolhatsz... Egyébként meg ha nem baj, hogy más statja lesz, szerintem simán kereshetsz mentést is..
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy amióta a steam játékok közé felkerült a dirt 3 complete edition (mert előtte dvd-n volt meg és kellett windows game is), teljesen eltűntek a játék mentések, pedig már ki volt pörgetve minden pálya és autó. Az lenne a kérdés, hogy lehet-e úgy unlockolni a pályálkat és autókat, hogy ez a steam felhőbe is bekerüljön és ne tiltsanak ki csalásért? NIncs kedvem újrajátszani az egészet

-
laceb
tag
-
vlevi
nagyúr
-
laceb
tag
Sziasztok!
Ha megcsináltam minden pályát a season 1-ben és még mindig inaktív a többi season akkkor mi lehet a gond?

-
ledgeri
nagyúr
-
laceb
tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy ne mutassa az ideális ívet a pályákon?

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aki szeretne játszani az vegyem fel Steam-re: monsteren3rgy
-
vhw
addikt
Dirt3 complete-ért jó ár a 7.49€?
Most a steam akcióban ennyit kérnek érte, januárig.
DiRT 3 Complete EditionÉn ma húztam be.
Már egy ideje hanyagoltam az autós játékokat (legutóbb vagy fél éve szereztem be a Flatout 2-t)Ez a nincs "saját" autóm megoldás, kissé lelombozó... nincs mihez kötődni valamit apránként fejleszteni, kitapasztalni a talajdonságait, képességeit... Mindig csak varázslatos módon alám tolnak valami vasat...
-
McSico
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6760 - 6701
6760 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Okos lesz a következő szemüveged
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Fotók, videók mobillal
- Facebook és Messenger
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 4x Corsair Air Series AF140 140mm red (CO-9050086-WW)
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi / 5G Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- ASUS GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384bit (ROG-STRIX-RTX3090-24G-WHITE) Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Win 10