Hirdetés
-
Mobilarena
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszönöm szépen
. Akkor ezekre rámegyek. Kis piramisokban még van dolog bőven. Viszont ezek az érmes feladatok meg a Gymkhana cuccok szerintem igencsak idegesítőek és nekem nem is mennek jól.Ha valaki tudja a Road Trip-et, az sikítson.
-
Kareszovics
addikt
From DiRT to Glory - Achieve first place finishes in all DiRT Tour events
A kis illetve nagy piramisokban az összes versenyben első helyezés kivéve a DC Challenge-ek (amikért ugye bronz-ezüst-arany-platina medál jár).
Gymkhana Aficionado - Complete all Gymkhana Championships
Kis illetve nagy piramisban az összes Gymkhana típusú verseny (nem a medálosak).DC Challenger - Complete all of the DC Challenges
Kis illetve nagy piramisokban az összes medálos (bronz-ezüst-arany-platina) bármilyen fokozatban meglegyen.Road Trip - Complete a Joyride online with at least 3 other players
Dunno'...
-
totyak
aktív tag
Egy pár achiban kéne segítség, mert nem egészen vágom, hogy mikor kapnám meg.
Tehát:
From DiRT to Glory - Achieve first place finishes in all DiRT Tour events
Most itt miket kéne megnyernem? A nagy piramisokban megcsináltam minden versenyt és mindegyiken első lettem, viszont amikért érmet lehet szerezni, azoknál változó eredményeim lettek (de mindegyiknél van valami érem).Gymkhana Aficionado - Complete all Gymkhana Championships
Ehhez mit kell teljesíteni? Kis piramis, nagy piramis, micsoda?DC Challenger - Complete all of the DC Challenges
Itt is ugyan ez a kérdésem. Ehhez mit kell teljesíteni? Kis piramis, nagy piramis? Gondolom bármit is kell tenni, itt még nem számítanak az érmek, csak hogy megcsináljam a feladatot. Az érmek majd a DC Silver, DC Gold stb. achiknál érdekesek ebben a témában.Road Trip - Complete a Joyride online with at least 3 other players
Itt mi a teendő?Ha lehetne, ilyen hülye gyerek tempóban kérném a segítséget, mint ahogy kértem is. Tehát kis piramisban ezt teljesítsd ehhez, nagy piramisban azt teljesítsd ahhoz feelingben. THX
-
-
MarcZ
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ugyanez volt itt is. El sem hittem mi történt hirtelenjében.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Na közben megoldódott. Az egyik Time Trialra kiírta, hogy megvan, közben nem volt.

-
saltrock
tag
válasz
polonic
üzenetére
A játékot többször feltelepítettem már, de nem történt változás. Aztán rátaláltam a dvd-n a GfWL mappára, elindítottam a telepítőt, s miután töltöget, egy hibaüzenetet ír ki, aminek a kódja: 0x80096010. ezután a töltés megszakad, majd csak kilépni tudok a programból, s nincs feltelepítve az.
Mit kellene tennem? Nagyon szomorú lennék, ha nem tudnám feltelepíteni. 
-
saltrock
tag
Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot, viszont van egy problémám. Ebben szeretném kérni segítségeteket. Miután a játékot feltelepítem egy hibaüzenetet ír ki, miszerint "nem található az xlive.dll fájl. Próbálja a program újratelepítését". A lényege ez a hibaüzenetnek. Aki tudja a megoldást rá, illetve azt, hogy mi lehet az a lépés, amit kifelejtettem, az kérem írja meg nekem. Akár privátban is jó.
Előre is köszönöm segítségeteket, s nézzétek el nekem, hogy bénázgatok.
Üdv.: saltrock
-
MarcZ
senior tag
Ugyanezt tettem, elsőre nem dobta be az acseszt, utána később egy másik pályán próbálkoztam, ahol csak 2 classal mentem és megkaptam. Nagyon meglepődtem, többször végig olvastam én is az instrukciót, nem találtam hibát benne, ahogy először csináltam, de hála istennek túl vagyok már rajta egy jó ideje.
-
Rusher
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Pontosabban válassz ki egy pályát time trialban és menj végig rajta mindegyik rally classal. Érdemes rövid pályát választani

-
albert8
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Videós help[link]
HA jól emlékszem minden klasszal kell menni egy rallyt -
MarcZ
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én sem értettem azt az acsit, nem is tudom, hogy sikerült megcsinálnom, szinte minden pályán végigmentem, meg minden, egyszer csak megkaptam. Fogalmam sincs, hogy hogy csináltam, nem szeretném még egyszer megcsinálni, biztos nem sikerülne.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő Achievementtel lenne problémám:
Pace Setter - Complete a Time Trial race in a vehicle from each class of Rally
Na most én csináltam valamit, amire gondoltam, de nem adta be. Mit kell itt csinálni?

Köszönöm!

-
ledgeri
nagyúr
Láttam ma egy ilyet.. kis pöttöm aranyos... akkora mint a sortörő enter....
Egyébként akkor kezünk 8 kor??
-
polonic
félisten
Hamarosan start!
-
Rico45
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Majdnem egyforma a kettő!
-
Rico45
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ezt tudom ajánlani!A fullosat nem találom én sem!
-
polonic
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Pirospaprikát meg jó sok hagymát neki.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Magyarosítás hogyan lehet vagy honnan lehet leszedni,mert én találtam weboldat de nem engedi?
-
polonic
félisten
Hétfőn este 8 órakor mit szólnátok egy multihoz?
Ha lenne lehetsőg, akkor MC is lenne.
-
Tbs82
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Hát mert valszeg nálam ügyesebb vagy azért tudod platinumra hozni, milyen kormányod van?
Az általad jelzett 0,5-1 mp-s küzdelem számomra is ismerős

Főleg a pálya utolsó méterein 
-
p a s s e r
őstag
én az összes ilyen segédbaromságot kikapcsoltam a legelején... nehogymár ideális ívet rajzolgasson nekem, meg fékezgessen helyettem, mert az már tényleg a játékélmény totális meggyilkolása... elsőre asszem 5-ös nehézségre raktam, a rallyk, rallycrossok simán nyerhetők voltak, viszont a trailblazer nem... mindig ilyen 0,5-1 másodpercen múlott a dolog, de azt idegtépő volt lefaragni, úgyhogy visszavettem a nehézséget 4-re...
amúgy szerint a gymhkana 5-ösön is hozható platinumra, legalábbis a legtöbb, bár én kormánnyal tolom...
-
Tbs82
tag
válasz
HummeRC
üzenetére
Azért nem tudsz silver fölé menni gymkhana-ba mert brutál nehéz , és valóban nagyon sokszor kell végig tolni egy adott pályát sajna amíg silver felé megy.
Nincs más gyakorolni gyakorolni gyakorolni....
Nekem is max gold jött össze, de az is csak 10-ik próbára általában, platina még sosem

De tuti van olyan 7-8 éves kis srác akinek kapásból megy a platina, nem szégyenlem bevallani
Lehet xboxon könnyebb nem tudom, nekem pc-n elég nehéz.
Pedig azért én sem vagyok kezdő. Na meg én is gamepaddal tolom, azért billel nehezebb...Bár nekem inkább az a bajom vele amit már jeleztem egy hozzászólásomban, hogy sok a havas pálya az elején....nem vagyokok egy winter rally fan annyira
Ami nem tetszik a gymkhana-ba a nehézségen felül a néha már már ostobaságig zavaró logikátlanság pl. a játékba alapból benne van állítva, ha nem nyúlsz hozzá a difficultyhoz ez a segéd vonal hogy merre van az ideális ív meg merre kell menni a pályán, stb stb...
De pl. ahol kéne, egy két kivétellel a gymkhanaba mert van ott is ahol raktak ilyen segéd vonalat, sajna általában nincs ilyen...., de lehet csak én igényelném

Ilyenkor forgok jobbra balra mit hogy merre...A küldetés részekről ne is beszéljek ,volt hogy 3 féle menün keresztül néztem meg hogy milyen feladatot kell teljesíteni hogy elfogadja az adott pályát...van leírás ott angolul meg minden, na de mivel ilyen bogarászós a játékélményt számomra azért kicsit csökkenti...
Kicsit nehézkes a menü...Végezetül még annyit, hogy az egésztől kicsit dejavu érzésem van a gymkhana-val kapcsolatban, nem tudom ti elékeztek e még a jó öreg NFS 5 porsche unleashed verzió factory driving játék módjára.....
-
ledgeri
nagyúr
Újabb ken block vidi, vagy mégsem??
Ok, hogy nem az a részletesség, de nekem ugyanaz az élmény...

-
ledgeri
nagyúr
Ha szerveztek valamit valamikorra (ti, főleg ezévben csatlakozók) jönnék!!
-
-
polonic
félisten
A DiRT 3 Complete Edition március 9-től lesz elérhető xbox 360-ra és ps3-ra.
A borító így néz ki.
Itt pedig az infok róla.
Érdekes. Itt viszont azt írják, hogy pc-re is elérhető lesz. Az ára 30 £ vagy 40 $.
-
MarcZ
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Van benne valami, de megmondom őszintén. Sokatoknak nem tetszik, hogy ilyen rövidek a pályák, de véleményem szerint ez teljesen rendben van. Mindegyik pályának megvan a maga nehézsége, még ilyen röviden is kifognak néha az emberen.
-
polonic
félisten
A kuponos mód az kivétel. Az egy promóció. De nem tudod regisztrálni a dobozos dirt 3-at.
Nekem nem kell leírni, ismerem a steamet.
A reges dolgot is azért írtam, mert biztos vagyok benne.Tehát azok a játékok regisztrálhatók, amik alapból ott aktiválandók. De úgymond ez nem is regisztráció, hanem akkor aktiválod az accountra.
Itt van a lista, melyik dobozos játékokat lehet, illetve kell aktiválni steamen.
(#5449) p a s s e r
Ezt nem tudom. De jó kérdés és jogos. A fejlesztőket kéne megkérdezni erről.
-
vlevi
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Nekem is a steamen keresztül van meg a Dirt3, videókártyás kuponnal ott kellett aktiválni. Itt van : [link]
És volt más játékom is ilyen, pl. a GTR Evolution. dobozosan vettem meg, de a lemezes telepítés helyett beírtam a steam-nek a kódját, és már töltötte is le a legfrissebb patch-el megreszelt változatot. Race07-hez a a Formula Raceroom, Retro Expansion, satöbbi. Ezeket sem ott vettem, csak a kapott kódot írtam be.
A steames dolog pedig viszonylag egyszerű. Ha még nincs steamed, a store.steampowered.com -on regisztrálsz, letöltöd a steamet a gépedre és a bal alsó sarokban az "Add a game" gombra kattintva "Activate a product on steam"-ra kattintasz, és már írhatod is a serial numbert. Nem mondom, hogy tuti sikerül, mert abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy felismeri a dobozos dirt3 szériaszámait, de ha igen, akkor garantáltan DVD mentes lesz. Természetesen ez egy vadonatúj dirt3 install lesz, a steam telepítési könyvtárán belül.
-
vlevi
nagyúr
Hát, esetleg meg lehet próbálni a Steam-be beregisztrálni a serial numberét. És akkor a steamről letöltődik a játék, és többé nem kell a lemez.
-
albert8
veterán
Hogy tudom a játékot lemeznélkülindithatóvá tenni?

-
Tbs82
tag
Szerintetek nem túl sok a havas pálya ?

-
ruti
Közösségépítő
visszatérve a pályabetöltési időkre:
nem lassú Samu SSD-n a rendszer és a játék is:
megmértem Single P-ben, szinte bármilyen hosszúságú pálya betöltődése 28-35 sec közöttiGTX 285 FTW-m van:
elképzelhető, hogy a dx9 mód miatt ilyen lassú?
óvatosan kérdezem, hogy akinek 10 sec alatt betöltődik, ott a dx11-es VGA segíthet ennyit?
mert akkor nagyon szomorú leszek, de beletörődök... -
XZoli
aktív tag
Ma elkezdet fagyogatni a játék. A hiba a startnál jelentkezik véletlenszerűen elindítja a játékot de nem váltja a képet tovább, de az autót tudom vezetni. eredeti játékom van minden patch fent van, ati driver a legfrissebb, na mi lehet az ok.

Ha újra telepítem a játékot a megvett DLC, lelehetőtök még egyszer vagy mentsem őket.?

-
albert8
veterán
NA akkor JÖVŐ héten is lesz egy multi party

KINEK, MIKOR jó? -
p a s s e r
őstag
nekem az oppositecoyote3 nevet osztotta a gép... majd megváltoztatom, de addig evvan... szívesen csatlakoznék...
-
F_Zolee
nagyúr
Most felnézek...
-
F_Zolee
nagyúr
A mai nap még én is felnézhetek valamikor.

(#5421) MarcZ: az jó, csak a közös időpont lesz a kérdés. Majd ha megy fel valaki akkor írjon be ide aztán hátha úgy többen mozdulnak meg.
Amúgy az én ID-m ZoleeF.
-
MarcZ
senior tag
Na, emberek, ebből úgy nézem Party lesz nemsokára.
(#5412) albert8: Tessék csak, tessék!

-
V.Stryker
nagyúr
Én is beneveznék multiba.
Chucki bácsi kezdő még a Dirt 3-ban, így nem lesz nehéz dolgotok, de azért részt vennék. A nickem: vantsa -
Néha én is szívesen játszanék multiban, de előrebocsájtom, hogy elég béna vagyok még. Valahogy az istennek nem akaródzik ráállni a kezemre az irányítás. Ettől függetlenül megnézném mit csinálnak mások másképp multiban, hátha tanulok belőle.
-
F_Zolee
nagyúr
Nemrég toltam egy kis Infection-t L0wness(ha jól írom) kollégával. Egész jó menetek voltak.

-
adam432
tag
Feltelepítettem én is a steamről a játékot, tolhatnánk együtt. A live adott nekem vmi fura nevet, azt kell megadni nektek?
RashMussel839
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Akkor ezekre rámegyek. Kis piramisokban még van dolog bőven. Viszont ezek az érmes feladatok meg a Gymkhana cuccok szerintem igencsak idegesítőek és nekem nem is mennek jól.
Próbáltam, de ugyanúgy leáll hibára, amikor tölti le a kb. 23 MB adatot. Aztán ugyanaz a hibaüzenet.