- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
azt tudom, de ha jól látom időnként néhány új .cab fájl kerül bele.
ezt akkor minek nevezik?és ezek miért nem akarnak beépülni?
konkrétan a Feb2006_xact_x86.cab -bal van problémám.
az ebben lévő x3daudio0_1.dll kellene a Blazing wings játék demójának.
a simán bemásolom a fájlt a cab-ból a system32-be, akkor a játék meg találja, és elindul, de így nincs hangja.
Sautia -
qwertly
addikt
Szia köszi a segitségedet
letöltötem a memtestet iso formátumba 5 órát futut és nem talált hibát.Újra telepitetem mindent és amikor az Aida riport futatom ilyen
hiba üzivel szál el.Majd ha WinDVD Recordot telepitem fel akor a legváratlanap pillanatokba ilyen hiba üzeneteket produkál.Nem tudom,hogy képet be lehet e?
szurni mert nem vagyok benne hogy sikerült.Ha nem lehetne elküldhetném neked emailba a képeket?Elöre is köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Azt jelenti,hogy egy pilanatra tünik csak fel ha futatásnál le okézom.Utána néztem
és és aszt kell megálapitanom,hogy ez igy nem megy.Nincsen valami más parancs amivel le elenőrizhetném a DirectX fájlokat.Az AIDA32 riportot generálok akor is elszál.És eszt a hiba üzenetet irja ki ''ACCES VIOLATION AT ADDRESS 7C911E59 IN MODULE 'ntdll.dll'.Reead off address 00000000.Köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Ki probáltam sfc /scannow-t de egy pilanatra tünt fel valami a képernyön.Ugy-hogy evel nem tudok mit kezdenni.Intervideo Home Theater van a gépemen de nem tudok vele csatornát váltanni,és se TXT sem rádió nem jön be vele.Idönként ha nem megy akor is megjelentet egy hiba üzit ,hogy hibát észlet és leáll.Tehát az van,hogy egyes járékok menek mások nem pedig ugyan atol a kiadótol vanak és nem is régiek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest