- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #11 üzenetére
Asszem ma mégegyszer megpróbálom újrarakni hátha..., de sztem nem fog müködni
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #8 üzenetére
Ha meg az Opengl simán mükszik, akkor csaknem lehet a kártya hibás, nem?
-
[NQD]Jericho
tag
-
[NQD]Jericho
tag
Hehe most nemrég telepítettem újra és azóta vannak ezek a dolgok. Azért most írok erről a problémáról. Kétszer is újratelepítettem emiatt de nemjó. xp+rá sp2+rá friss driver. De nem akarja wdm-t telepíteni. De továbbra is kérdem: a directx 9.0c csak frissités? Elötte kell az alapdirektx?
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
Pisti_zzZZ #2 üzenetére
De ezt nem értem. Most van ilyen hogy 9.0c ez csak sima frissités? Elötte fel kell tenni a rendeset? Azt meg hol a túróba találom meg... Régen egy directx felrakása nem tizedsec alatt történt...
-
[NQD]Jericho
tag
Van egy problémám. Az openGl-es játékok normálisan futnak, de a direct3d-s játékokkal viszont egyszerűen nemtudok játszani, mert ugrál a grafika. Textúrák villodzanak megállás nélkül a képen, menüben, játék közben. Mi a f**z lehet már a baj? Esetleg directx-xel van a baj?. De hoyg a francba tudom uninstalálni. Segitsetek pls.
Másik problémám is van. Ati radeon 9600 xt a kártyám és amikor újrarakom a windowst akkor az ati oldaláról letölthető drivert rakom fel, amiben négy öszetevő van. De a WDMmet nem tudja felrakni normálisan, sőt. Ha a friss verisót akarom felnyomni akkor a gép foylton újraindul valahányszor a Wdmet telepitené. PLs help mert kezdeg idegbeteg lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged