- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #83 üzenetére
Csak érteném Androidon miért jobbról tolja a visszalépés gesztust, korábban leírta, hogy 2 hétnyi Android 14 tapasztalattal a háta mögött ez nem működik jól, mert véletlenül kapcsolókat állít át.
És akkor nagyon meg akarja mondani, hogy aki szerint az iOS fejlődhetne, annak csak az a baja, hogy nem szokta még meg...
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #80 üzenetére
Nem, mert nem az ios-t keresem benne, nem akarom úgy használni mintha az lenne, és a saját megoldásokat használni, csak azt próbálom ios mintájára beállítani, ami a mindennapi használathoz kell. De erre írtam, hogy ha valami olyan lapon vagyok ahol beállításhoz vannak kapcsolók, akkor a jobbról visszalépésnél már többször sikerült véletlenül elállítani valamit. Szóval össze-vissza használom most, ha már adott a nagy szabadság.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #52 üzenetére
„nem szeretném magamra erőltetni azt”
Úgy gondolom, ezzel egy nagyon lényeges dolgot említettél. Az erőltetés nagyon kellemetlen helyzet, ami igen erős ellenérzést eredményezhet, tehát negatív kicsengés lesz a vége.
Vérmérséklettől, nyitottságtól, felhasználói szokásoktól függően alakul egy adott rendszerről történő váltás sikere vagy kudarca. Ha úgy éreztem volna, mint amit te említesz, akkor nem néhány nap alatt tudtam volna alkalmazkodni az újhoz, hanem a próbára szánt idő (14 nap) múltán csendben elváltak volna az útjaink, hiszen senki sem önmaga ellensége, hogy egy számára nem megfelelő rendszert erőltessen magára, miközben van választási lehetősége. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #52 üzenetére
Nekem csak a rendszernavigáció évekkel ezelőtti nívón megrekedésével van bajom.
A OnePlusról azért jöttem el, mert volt egy olyan bug, ami miatt a RAW fotózás lehetetlen volt (rossz metaadatokkal menti a kamera a fájlt, ezért egy lilás képet kapsz, ami korrigálhatatlan), több típust is érint, évek óta létezik, megoldás nem nagyon van rá. Annyira réteg probléma, hogy szarnak rá. A Gcam megoldotta nagyjából, azzal jó volt a RAW mentés, de az meg megbízhatatlan volt, hiszen csak egy unofficial port, néha nem mentett el fotókat vagy az exponálás utáni 3 másodperccel, ezzel lemaradtam olykor fontos pillanattokról. Cache ürítés megoldotta ideig-óráig, de ez annyira méltatlanul gázos, hogy elegem lett. Nekem nem kell a világ legjobb kamerája, csak működjön megbízhatóan (az iPhone ezt 100%-ban hozza).
Más Androidos márka nem nagyon tudott szóba jönni, ott akartam hagyni a BBK-t, nem akartam Xiaomi csoportost, nem akartam Huawei csoportost, Sony rettenetesen drága, Pixeleket mókolni kellett, hogy legyen itthon is 5G és egyébként is bénák üzemidőben, Nothing még nem ért el szerintem arra a szintre, ahol nekem oké lehetne, így elsősorban egy Samsung - Apple döntésre szűkült a kérdés és 14 év Android után úgy voltam vele kipróbálnék valami újat (és a Samsung One UI nem is nagy kedvencem, bár a hatodik generáció már egész pofás lett, de akkor még nem volt kint).
Én kedvelem az iOS-t is, meg csomó hiányosságát meg lehet szokni, de a megszokás nem egyenlő azzal, hogy valami objektíven jobb.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #40 üzenetére
A kulcs-szó: termékpozicionálás.
Jelenleg a Pro és Pro Max típusok egyik kiváltsága a magasabb frissítési ráta.
-
válasz
Elit3Zotya #37 üzenetére
Szerintem egyértelműen, borítékolható a 60Hz.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #37 üzenetére
Várhatóan igen, persze biztosra most még semmi sem vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest