Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Mi a link, amivel kintről elérhetem? Mert nekem minden jelszót kér. Csak mert külön VPN az megint egy állandó szervert igényel (vagy nem?)
(#269) bl4ze
Szutyok úgy, mint tudásban. Értem én, hogy szép képe van, és tényleg jó. Csak ha kötelezően MINDEN egy kínai szerveren keresztül KELL hogy átmenjen, és full zárt a rendszer, valamint böngészőből külön program telepítése (és regisztrálása) nélkül nem tudom elérni a beállításait 2017ben, akkor az számomra a szutyok kategória. De olcsó húsnak...
Csak példa, TCPn keresztül nem működik az elérés, UDP-re kell állítani. Valamint a gyári program akkor is kér jelszót, ha kilépek a PCs programból (minek?).
Új hozzászólás Aktív témák
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest