- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Apicius
tag
átmenetek: kb. 90-100, de mindegyiknek van egy csomó paramétere, amiket külön állítgathasz..
video filter: 26db (pl.: chrominance, old movie, blur, noise, region, emboss, picture in picture stb.) persze ezeket kombinálhatod is.
Egy Main és egy Insert AV sávot kezel a progi.
Premiere Pro alatt a kártya kompizit kimenetét kötöttem rá a tv-re, de a real-time lejátszás nem volt olyan folyamatos, mint a kártya saját szoftveréből. Ennek az is oka lehet, hogy a PPro-hoz kevés az AMD 2600+ proci és az 512MB RAM. -
Apicius
tag
A csomagban csakugyan egy AceDVio kártya van. A saját szoftverével real-time (nagyon profi, hogy a pc monitorán látom az idősávot, rápakolok egy-két szűrőt és átmenetet és a tv-n már látom is az eredményt) Premiere alatt nem. Mivel analóg videokamerám van, a hozzáadott kompozit-S-video csatlakozóval kötöttem rá a kártyára. A Tv-re ugyanezzel kötöm rá a kártya video kimenetére. Túl sok szűrőt nem raktam még fel egyszerre, de majd megmézem mennyit bír el.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest