- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Sejtettem én is, amikor megvettem, hogy nem valami Csipkerózsika-mese lesz, és tényleg... a kis csökött közgazdász agyamnak kicsit tényleg sok volt már a végén a szakszöveg..
Indítvány a topiknyitónak:
Mosómedve:nem lehetne _esetleg_ a topik címe is inkább pl:
''Digitális hangtechnika, kódolás, tömörítési formátumok, stb...''
..vagy valami ilyesmi... Csak azért, mert ez a ''zene-kódolás'' szó(?) nekem egy kicsit furán hangzik, és nem is biztos, hogy rátalál az, aki esetleg ilyen témát keresne .. (oké, a digitális már önmagában is elég lehet, de jobban tetszene emígy) ... nna mindegy... csak 1 ötlet volt..
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Jó a topik, megy a kedvencek közé..
De ha már itt vagyok...
Tavaly vettem magamnak egy könyvet, de kb a felénél letettem, mert a vége felé már túl sok minden volt amit nem értettem belőle (talán már az alapokat is jobban át kellett volna tanulmányoznom..) Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, akit érdekel a digitális hangtechnika (ez a könyv címe is egyébként..). [link] Helyenként talán egy kicsit tankönyv-ízű, de rengeteg dolog részletesen benne van, az alapoktól kezdve magyaráz el mindent, a kódolástól egészen az adattárolási formákig, és a népszerű formátumokig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest