- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nesa
veterán
Ha forog a frontlencse ne keress semmit 10dkg tol mar szeved a fokuszmotor , felejcsd el.
Wcont csak 1x probaltam, Tcon volt nekem is, jo cucc tcon frontlencse volt 86mm, a wcon 100mm felett van de csak tipp 1x volt alkalmam.Azviszon tuti hogy neked ilyesmi nem kell a kitobira mert az elso 5 percben megdoglik, ha a bajonett muanyag lehet aztis eltori.
-
nesa
veterán
Olympus wcon 07 vagy 08
De tobb tipus is van, nem mind jo DSLR re, probalni kell.
Minden nagyobb marka keszitett ilyet Sony, Nikon, Canon csak nemkimondott DSLR hez keszultek
Az objektiven is sok mullik milyen felepitesu ,ha pl forog a frontlencse akkor a wcon 08 nembiztos hogy jo valasztas, rengeteg uveg van benne kb fel kilo
-
nesa
veterán
Szerintem nagyon rossz uton jartok, en ezt csinaltam siman kezbol, exif is ottvan.
-
Bulitt
addikt
Én a holdat egy 170cm-es állványról maxra nyitva 70-300-as obival lőttem. Természetesen nem lett olyan éles rajzolata mint az általad flicken linkelt fényképnek, de egész jó lett. A lényeg, hogy kell az állvány és a távkioldó, különben még az exponáló gomb lenyomásának elmozdulását is rögzíti a gép
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest