- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nigtfall #36772 üzenetére
Ezek a viragos fotok elegge unalmasak, kozepre szerkesztessel. Ezeken a kliseken mindenki tulesik aki elkezd fenykepezni, elobb utobb te is elhagyod majd oket. Jobb elobb, mert ha tobbet is posztolsz, a topiklakok kesobb be fognak gurulni a szinvonal miatt, hidd el nekem, volt mar ilyen.
Linkelek neked egy oldalt ami inspiralhat a temaban, ezen erdemes szemugyrevenni a viragos fotokat. Amely fotohoz exif adatok is tartoznak, azokbol tobbet is tanulhatsz, hogy milyen beallitasokkal erheted el a kivant eredmenyt. A tobbi pedig a fantaziadon mulik!
TopFoto.hu :: KATEGÓRIÁK - TERMÉSZET (3107) -
kiskornel
addikt
válasz
nigtfall #36566 üzenetére
Kakasmandikó idei év 2. fotózás:
vakker, megmásztam két baromi nagy dombot, s mikor bekapcsoltam a gépet vettem észre, hogy a kocsiban hagytam a mkártyákat.
. A GPS karin volt egy minimális hely. Viszont így jól meg kellett néznem, hogy mit kattintok le.
(#36585) rumos14: a pados. Jó dizájn.
(#36582) D4rkm4n: Tényleg jó a fílingje. Olyan, mintha valami magyarázat közben egy kis szünetet tartana. Nagyon finoman a sötét részeken, nagyon-nagyon keveset lehetett volna deríteni. Végül is minden a helyén van, és jó a kép.
(#36578) Cayman: grat.
(#36574) cOxeR: nyugtass meg, te színezted át zöldre.
Tény, hogy sajátos hangulata van. Én is először azt hittem dől, de a híd talapzatán a téglasor egyenes. A bal oldal túl hangsúlyos, azt szokták mondani, eldönti a képet arra felé.
(#36566) nigtfall: A háttérbe kerüld a nagyon világos részeket. Én közelebbről próbáltam volna meg. Kb ezt láttam volna a keresőben: Link
(#36552) Cayman: jó.
-
Olcsi
senior tag
válasz
nigtfall #36448 üzenetére
Nekem a 2. tetszik, bár az előtérből kicsit kevesebbet mutatnék, mondjuk a kerítés lehetne a legalján. A másik, ami beugrott a képről, hogy milyen lenne panorámára vágva?!
Talán egy kicsit kontrasztosabbá tenném, elég élénkre sikerültek a színek, ami nem baj, sőt...de egy kis "sötétséget" vinnék bele!
Frankó hangulata van egyébként, igazából pont emiatt tetszett meg!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest