- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
futo001
senior tag
TA68:
Köszi! Azt hiszem átméretezéskor a tömörítést vittem túlzásba feltöltéskor, hogy ne nullázzam egyből az itteni tárhelyem. Külső linkre hogyan tudok rámutatni úgy, hogy ne eredeti méretbe akarja betenni az oldal? HTML tag-ek használhatók itt? Örülök, hogy tetszenek a képekMáyköl
Köszönöm!Az első képben szerintem van valami, valószínűleg a harmonizáló színek, de egyben szembántó is szerintem. Raynox DCR-250 makró előtétet szoktam használni, sokkal jobban teljesít, mint vártam.
-
kiskornel
addikt
Az ég kékje egy kicsit zizis. Gondolom próbáltad visszahozni a dinamikai tartományba, ezért lett ilyen... a kékeken kicsit világosíts.
Ezt mindenkibe beleverik: a horizont csak a végső esetben legyen a középvonalon. Azzal, hogy középre tetted, jelen esetben nem értél el semmi extrát. A többiek még abba is belekötnek majd, ha értékeli még valaki, hogy a horizont nem teljesen vízszintes az első képen.
A harmadik kép "hamis témája" nem a legjobb. A madár oldalra fordítja fejét, és nem látható a feje rendesen. És az ég is ki van égve, ami nem baj, ha a fő téma a madár, de akkor meg meg kell várni, még oldalra néz.Amúgy szép éles fotók. Jó hyperfocalosak
-
sztyui2
őstag
-
t_a_m_a_s
addikt
Valszeg azt akarta mondani, hogy maga a témaválasztás és a kompozíció jó, csak lehetett volna valami szerencsésebb hátteret választanod, mert a házak kicsit zavaróak. De hát erre ugye nem mindig van lehetőség. Ilyen esetekben meg kell próbálni jobban elmosni, akkor kevésbé viszi el a tekintetet a fő témáról.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest