Hirdetés
Aktív témák
-
-
Cassidey
senior tag
válasz
philoxenia #11279 üzenetére
ez is az nagyon bar az elozohoz kepest tenyleg kevesbe
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
Kivittem a napra
-
Cassidey
senior tag
A poharasok jok lennenek szerintem, csak az elso kepen pl maszatos a pohar kicsit, erdemes teljesen csillogora torolgetni vmi mikroszalas torlokendovel, aztan utana jol leretusalni minden apro hibat rola, nekem az ilyen kepek sterilen tetszenek.
Az utolso kepet nem ertem igazabol, mert ha az etel lenne a lenyeg, arra nezek utoljara, ha nem, akkor meg nem tudom mi.. nekem nincs egyben.
A billes jo, nemreg en is csinaltam. -
Cassidey
senior tag
[L:http://img299.imageshack.us/img299/1378/imgp0488aawf6.jpg[/L]
Piros pupillat hogyan lehet kiretusalni?
Szerk: elszenvedtem a thumbnail betevessel de elfelejtettem h kell..[ Szerkesztve ]
-
-
Cassidey
senior tag
werttzui: mennek, de nemsoka baba erkezik, meg nem is Pest a jelenlegi szekhely, szoval csak kesobb
orbano: nekem kva gyors a feltoltes, igaz, en is csak ismerkedem vele de van par ismeros aki regebb ota hasznalja, es nem panaszkodtak erre.
Hydra: 1, flickr-rol 10000% h nem tunik el semmi..
2, ezt nemtom, lehet
3, ezek is megvannak boven, sot alapbol meretezi neked small, medium, large nagysagura, es adja a megfelelo linket mindhez
4, nulla korlatozasTobb feltoltes, batch egyszerre megvan, bongeszobol is, es tobb kicsi plugin is kozvetlen feltolteshez a gepedrol.
Kar, pedig szerintem jo lett volna.
Sajat tarhely teljesen mas szerintem is.
-
Cassidey
senior tag
Ide tartozhat szerintem..
Szoval ahogy elnezem sokan kepfeltoltes.hu-ra meg mindenfele gagyi oldalakra toltenek fel.. Nem ismeritek veletlenul a Flickr-t? Szerintem erdemes megnezni, nagyon jol lehet rendszerezni a kepeket, es kozosegi oldal is egyben csoportokkal, comment lehetoseggel..
Csinalhatnank prohardver csoportot mit szoltok?
Van ingyenes account, annak vannak hianyossagai, de a fizetos evi 25$-ert korlatlan feltoltesi lehetoseget ad. Havi 2$ nem sok, kevesebb mint egy doboz cigi ara.
-
Cassidey
senior tag
Semmi kul, csak csattogtattam egy-kettot hazafele..
[ Szerkesztve ]