Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
schleier #43875 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tetszik, túlságosan mű, és nagyon tablókép jellege van a képnek, ráadásul ez a sálas-kabátos téma, a szürke homogén háttérhez nem igazán passzol. Állánál én azt a kis mélyedést leretusáltam volna. A világítás nagyon esetlen és az utómunka is nagyon nagyon amatőr szerintem. Jah, és bár nem úgy van kiégve az arc, szóval nem fogalmazhatjuk meg hogy kiégett(ahogy a nagy könyvben meg van írva), de mégis látszik, hogy a kontraszt túl lett húzva, és az arcnak túl furcsa színe is lett, meg elég rosszul is lett vilgáítva szerintem. Az a baj ismerem Csanádot, szóval ha nem ismerném a modellt, annyira nem érdekelne, de így hogy láttam élőben is már az emberünket jópárszor, így még jobban kijön, hogy elég rossz a kép.
Amiket Katáról csináltál, azokról meg nem is mondok inkább semmit, mert még a végén sértődés lenne belőle, és magamat ismerve, biztosan túl keményen fogalmaznám meg a kritikámat, most még próbáltam visszafogni magam...Lényeg a lényeg, hogy van még mit tanulnod, gyakorlat teszi a mestert, viszont én mindig azt mondom, hogy kezdő fotósnak nem embereken kéne megtanulnia, hogy hogyan kell exponálni...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...