- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Hát igen, vannak olyan laptopok, amikbe lehet. Nem általános.
Gondolkodtam már rajta, de jelenleg nem olyanom van.Mindenesetre az a koncepció mindig is vonzott volna (de még nem futottam bele olyanba) hogy nyomógombos, ami netet oszt. Láttam valahol szupermini okostelefont, az is egyből szimpatikus lett .
-
cs.zs.
veterán
válasz
Bambuszpro #1 üzenetére
Mindig van nálam laptop, a feleségemnél meg egy kellően nagy tablet. Ezekről intézünk sokmindent.
Nekem simán bejönne ez a MinimalPhone, ha tudna wifi routerként működni, és nem kellene a laptopba egyéb (pl usb-s) kütyü, meg a tabletbe sim.
Ezt a funkciót most a mobiljaink töltik be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma E-ink kijelző, négynapos üzemidő, teljes QWERTY billentyűzet, Blackberry-szerű külső.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest