Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Úgy látom, hogy a Kickstarteren jegyzés sikeres lett. Meg lett a pénz a kiadásra. Lesz ilyen mobil.
Lássuk mit tudnak majd a gépek!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Dufresne
addikt
[link] Indiegogo-n fent van
Az látszik a videón, hogy a qwerty még nem működik, kényesen ügyelnek rá, hogy ne látszódjon, amikor úgy csinálnak, mintha nyomkodnák. Erősen kezdeti állapotban lehet még
Amúgy a koncepciót simán venném -
veterán
-
strogov
senior tag
Laptop meg a digitális detox egy mondatban elég erős. Digitális detox az ha pl. hétvégén nem használsz semmilyen digitális eszközt. Még tvt se. Az, hogy nem telefonon netezel hanem laptop-on az nem detox. A detox lényege, hogy nincs olyan, hogy laptopozni kell. Ha meg laptopozni nem kell akkor telefonozni se. Tök egyszerű. Leteszed az asztalra, és nem veszed fel.
Én egyelőre heti egy este megpróbálok offline lenni. Társasozunk, olvasunk, festek, stb. Jobban alszom. Majd szeretném bővíteni több estére.
-
nagyúr
Van már aki sikeresen felíratkozott? Se outlook se MyMac levelezőről sem tudtam regisztrálni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Noukoum
veterán
Ígéretesnek tűnik.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
veterán
Hát igen, vannak olyan laptopok, amikbe lehet. Nem általános.
Gondolkodtam már rajta, de jelenleg nem olyanom van.Mindenesetre az a koncepció mindig is vonzott volna (de még nem futottam bele olyanba) hogy nyomógombos, ami netet oszt. Láttam valahol szupermini okostelefont, az is egyből szimpatikus lett .
-
kchris78
veterán
erdekes koncepcio... nekem van 6310i 7110 stb detoxnak de az alacsony hangero/tisztasagu hangszoroja/ mikrofonja amin meg kozel sincs olyan zajszures, eleg kenyelmetlenne teszik ma mar a hasznalatat.. hiaba, azert volt elorelepes ezekben az alapokban is...
-
aktív tag
Laptopba lehet SIM kártyát tenni és mellé venni butatelefont és amikor nem kell laptopozni, akkor készen van a digitális detox. Az én laptopomban van SIM kártya és ezért nem kell az okostelefonról megosztani a netet vele.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
roli543
őstag
4102. hely. Kívancsi leszek😂
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
nagyúr
Ahogy nézem ez BlackBerry klavit nyomokban sem tartalmaz. Ez inkább a Sony P széria klaviaturája. Mellesleg értelme van. Filofaxként pl el tudom képzelni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
NoPhone-nál nincs jobb https://thenophone.com/
-
Peathee
senior tag
Ha még nyíl gombokat és OK gombot is tennének rá a kijelző meg a qwerty közé akkor lenne jó. És igen a wifi hotspotot ha tudja akkor hasznos eszköz lesz!
-
-
veterán
válasz Bambuszpro #1 üzenetére
Mindig van nálam laptop, a feleségemnél meg egy kellően nagy tablet. Ezekről intézünk sokmindent.
Nekem simán bejönne ez a MinimalPhone, ha tudna wifi routerként működni, és nem kellene a laptopba egyéb (pl usb-s) kütyü, meg a tabletbe sim.
Ezt a funkciót most a mobiljaink töltik be. -
Bambuszpro
tag
Érdekes. Kíváncsian várom lesz e belőle valami.
Én is tartok néha digitális detoxot. Nekem az jött be, hogy minden értesítés villogást kikapcsoltam, csak az órám rezeg ha valaki éppen hív. Minden kicsit nelkülözhetó alkalmazást letöröltem, ami pedig szökőévente egyszer de kell az hibernálva van és elrejtve a launcherből. Ha megis kell akkor meg a Nova keresője kiadja de nem jut eszembe használno "csak azért mert szem előtt van"
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest