Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
öööö, ok.

De amúgy ténylegesen, azon kívül, hogy 1) a DÁP regisztrációhoz be kell menni, illetve 2) hogy a digitális aláírást úgyis kivezették az új személyikből is (mert azt ugye a régi nem tudta), van bármi olyan egyéb funkció a 2021 jún 23 utáni személyikben, ami a korábbi eszemélyiben nincs?
Mert ha ezen kívül nincs semmi plusz szolgáltatás benne, akkor tényleg nem annyira érdemes cserélni.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem 2021 áprilisi a személyim. Tisztában voltam vele, hogy a DÁP regeléshez ennél egyszer be kell menni a kormányhivatalba, és azzal is, hogy az aláírást kivezetik a személyikből a DÁP-ba. Ettől függetlenül úgy gondoltam, jobb lenne ha van egy új személyim (2021 jún 23 utáni), merthogy ki tudja van-e más feature, amit az enyém nem tud, másrészt ha elveszne a telefon vagy bármi miatt újra kellene regelni a DÁP-ot, ne kelljen már ismét bemenni.
Szóval ma jártam benn a kormányablakban, és megtagadták a személyi cserét, azzal a mondással, hogy meg van tiltva , és csak olyat cserélnek, aminek a lejárata 60 napon belül lejár.
Az enyém 2028-ban jár le.
Létezik ez, hogy nem lehet újra kérni, még díjért sem?Tavaly mikor jártam a kormányablakban, amikor a lejárt certificate-et akartam megújítani a személyiben (akkor szembesültem vele, hogy a személyim régebbi modell, amin a certet még nem lehet megújítani), akkor még az ügyintéző felajánlotta, hogy cseréljük le újabbra ha gondolom. Csak akkor nemet mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi