- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
öööö, ok.
De amúgy ténylegesen, azon kívül, hogy 1) a DÁP regisztrációhoz be kell menni, illetve 2) hogy a digitális aláírást úgyis kivezették az új személyikből is (mert azt ugye a régi nem tudta), van bármi olyan egyéb funkció a 2021 jún 23 utáni személyikben, ami a korábbi eszemélyiben nincs?
Mert ha ezen kívül nincs semmi plusz szolgáltatás benne, akkor tényleg nem annyira érdemes cserélni.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem 2021 áprilisi a személyim. Tisztában voltam vele, hogy a DÁP regeléshez ennél egyszer be kell menni a kormányhivatalba, és azzal is, hogy az aláírást kivezetik a személyikből a DÁP-ba. Ettől függetlenül úgy gondoltam, jobb lenne ha van egy új személyim (2021 jún 23 utáni), merthogy ki tudja van-e más feature, amit az enyém nem tud, másrészt ha elveszne a telefon vagy bármi miatt újra kellene regelni a DÁP-ot, ne kelljen már ismét bemenni.
Szóval ma jártam benn a kormányablakban, és megtagadták a személyi cserét, azzal a mondással, hogy meg van tiltva , és csak olyat cserélnek, aminek a lejárata 60 napon belül lejár.
Az enyém 2028-ban jár le.
Létezik ez, hogy nem lehet újra kérni, még díjért sem?Tavaly mikor jártam a kormányablakban, amikor a lejárt certificate-et akartam megújítani a személyiben (akkor szembesültem vele, hogy a személyim régebbi modell, amin a certet még nem lehet megújítani), akkor még az ügyintéző felajánlotta, hogy cseréljük le újabbra ha gondolom. Csak akkor nemet mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged