- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem 2021 áprilisi a személyim. Tisztában voltam vele, hogy a DÁP regeléshez ennél egyszer be kell menni a kormányhivatalba, és azzal is, hogy az aláírást kivezetik a személyikből a DÁP-ba. Ettől függetlenül úgy gondoltam, jobb lenne ha van egy új személyim (2021 jún 23 utáni), merthogy ki tudja van-e más feature, amit az enyém nem tud, másrészt ha elveszne a telefon vagy bármi miatt újra kellene regelni a DÁP-ot, ne kelljen már ismét bemenni.
Szóval ma jártam benn a kormányablakban, és megtagadták a személyi cserét, azzal a mondással, hogy meg van tiltva , és csak olyat cserélnek, aminek a lejárata 60 napon belül lejár.
Az enyém 2028-ban jár le.
Létezik ez, hogy nem lehet újra kérni, még díjért sem?Tavaly mikor jártam a kormányablakban, amikor a lejárt certificate-et akartam megújítani a személyiben (akkor szembesültem vele, hogy a személyim régebbi modell, amin a certet még nem lehet megújítani), akkor még az ügyintéző felajánlotta, hogy cseréljük le újabbra ha gondolom. Csak akkor nemet mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest