- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Már le volt írva, de a te telefonodon a Google Autenticator app-ba (vagy ami szimpatikus) felveszed az ő token-jeiket és kész.
(Technikailag szerintem azt a QR kódot annyi authenticator app-ba olvasod be amennyibe akarod. Szüleimét konkrétan befogom olvasni mindkettőjükébe keresztbe, plusz még a biztonság kedvéért az én telefonomban is le lesz mentve, ha megeszi a mobiljukat a malac, vagy valami.
)
Mod: ah. kinyitottam jóval előre a fórumot és nem frissítettem..
Átrakom off-ba.
blueye: meg tudom erősíteni, egy ilyen baleseti szituáció után elég szétszórt tud lenni az ember. (Én legalább is első alkalomnál azt se tudtam merre vagyok előre, hívtam is rendőrt mert a másik fél meg akarta oldani közös megegyezéssel. Végül ő is volt a hibás.)
Optimális esetben túl nagy gyakorlat se alakul ki ezekkel, mert nem sokszor fordul közlekedési baleset elő az emberrel. -
csendes
addikt
Nem feltétlenül kell okostelefon a kétlépcsős hitelesítéshez, például a korábban említett [TOTP.APP] megy böngészőben.
Másfelől az autentikátor app-okhoz több belépési kulcsot is hozzá lehet adni, így a két gyerek ügyfélkapu+ hitelesítését is hozzá lehet rendelni te okostelefonodhoz. Persze ennek megvan az a hátránya, hogy nem tudnak belépni a segítséged nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest