- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
energiezolee #1267 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
UberMutant #755 üzenetére
Nekem nincs kutyám, lehet Per Me-nek sincs akkor mi mit csináljunk?
-
Cs1csó
titán
Ez az ejnye-bejnye mit takar? Azt kell tudni minden SZABÁLYRÓL (legyen az etikai, erkölcsi, jogi stb.) hogy ANNYIT ÉR:
1. amennyit az emberek hajlandóak betartani belőle
2. amennyit a HATALOM be tud hajtaniNekem anno a lakcímkártyámnál volt valami ilyen szöveg, hogy " le kell adni mert blablalba" nyilván tojtam rájuk bebaxtam a fiókba és még nem ülök a Sing-Sing-ben.
-
Cs1csó
titán
Augsztus végén csináltattam a helyi kormányablakban személyi igazolványt és nekem megfelelő volt az ottani átvétel mert közel van. Megadtam telefonszámot, emailt hogy amint megérkezik értesíteni tudjanak: kb. 3 hét után elmentem mert nem jött még semmi, hogy megkérdezzem "mizu?!" erre: "á már rég itt van!"
De hogy miért nem értesítettek afelett elsiklott az ügyintéző. Mindegy. -
Cs1csó
titán
"Online azonosítás. Átmenetileg nem elérhető, próbálja meg később."
Ez most csak nálam ilyen?
Persze még soha nem is volt aktív, pedig már vagy két hete feltettem próbaként.
-
Cs1csó
titán
Akinek ROOT-olt telefonja van az bukta ennek az appnak a használatát? Vagy van valami "mágia" ami ezt is megoldja?
(nem root-olt, de ki tudja mit hoz a jövő) -
Cs1csó
titán
Ez lesz a megoldás a korábbi hozzászólásban írt problémámra:
ha a Play áruháztól elveszem a nethasználati jogot, akkor egy idő után a DÁP el sem hajlandó indulni, azt írja, hogy a készülékem vagy rootolt, vagy nem a Play-ről telepítettem az appot,
Elvettem a mobilnetet a Google Play-től mert "HÁTTÉR" adaként csinált nekem anno egy 100MB-os fogyasztást emiatt berágtam rá.
(Domino Maratonnal netezem minden MB-ra oda kell figyelni)
Akkor ez lehet a gond. -
Cs1csó
titán
A DÁP alkalmazásban az "online regisztráció" "átmenetileg szünetel" az mit jelent? Mert nekem elvileg ó már a személyim sőt aktiváltuk is (augsztus végén csináltattam új igazolványt konkrétan a a dátum rajta szeptember elejei) és bele is egyeztem a digitális mittudomén mibe, kaptam egy plasztik kártyát rajta lekaparós kódot amit az ügyintéző be is vitt a rendszerbe azt mondta hogy majd telepítesem az alkalmazást és kész.
Azóta nem foglalkoztam vele, de most akkor mi a helyzet? Vagy hogy hétvége van ezért nem él? Holnap délelőtt is ránézek aztán lehet ha nem is most a nagyon őrületben de 16 után elsétálok a kormablakban és megcsináljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest