- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
UberMutant #755 üzenetére
Nekem nincs kutyám, lehet Per Me-nek sincs akkor mi mit csináljunk?
-
Cs1csó
titán
Ez az ejnye-bejnye mit takar? Azt kell tudni minden SZABÁLYRÓL (legyen az etikai, erkölcsi, jogi stb.) hogy ANNYIT ÉR:
1. amennyit az emberek hajlandóak betartani belőle
2. amennyit a HATALOM be tud hajtaniNekem anno a lakcímkártyámnál volt valami ilyen szöveg, hogy " le kell adni mert blablalba" nyilván tojtam rájuk bebaxtam a fiókba és még nem ülök a Sing-Sing-ben.
-
Cs1csó
titán
Augsztus végén csináltattam a helyi kormányablakban személyi igazolványt és nekem megfelelő volt az ottani átvétel mert közel van. Megadtam telefonszámot, emailt hogy amint megérkezik értesíteni tudjanak: kb. 3 hét után elmentem mert nem jött még semmi, hogy megkérdezzem "mizu?!" erre: "á már rég itt van!"
De hogy miért nem értesítettek afelett elsiklott az ügyintéző. Mindegy. -
Cs1csó
titán
"Online azonosítás. Átmenetileg nem elérhető, próbálja meg később."
Ez most csak nálam ilyen?
Persze még soha nem is volt aktív, pedig már vagy két hete feltettem próbaként.
-
Cs1csó
titán
Akinek ROOT-olt telefonja van az bukta ennek az appnak a használatát? Vagy van valami "mágia" ami ezt is megoldja?
(nem root-olt, de ki tudja mit hoz a jövő) -
Cs1csó
titán
Ez lesz a megoldás a korábbi hozzászólásban írt problémámra:
ha a Play áruháztól elveszem a nethasználati jogot, akkor egy idő után a DÁP el sem hajlandó indulni, azt írja, hogy a készülékem vagy rootolt, vagy nem a Play-ről telepítettem az appot,
Elvettem a mobilnetet a Google Play-től mert "HÁTTÉR" adaként csinált nekem anno egy 100MB-os fogyasztást emiatt berágtam rá.
(Domino Maratonnal netezem minden MB-ra oda kell figyelni)
Akkor ez lehet a gond. -
Cs1csó
titán
A DÁP alkalmazásban az "online regisztráció" "átmenetileg szünetel" az mit jelent? Mert nekem elvileg ó már a személyim sőt aktiváltuk is (augsztus végén csináltattam új igazolványt konkrétan a a dátum rajta szeptember elejei) és bele is egyeztem a digitális mittudomén mibe, kaptam egy plasztik kártyát rajta lekaparós kódot amit az ügyintéző be is vitt a rendszerbe azt mondta hogy majd telepítesem az alkalmazást és kész.
Azóta nem foglalkoztam vele, de most akkor mi a helyzet? Vagy hogy hétvége van ezért nem él? Holnap délelőtt is ránézek aztán lehet ha nem is most a nagyon őrületben de 16 után elsétálok a kormablakban és megcsináljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged