- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
energiezolee #1267 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
UberMutant #755 üzenetére
Nekem nincs kutyám, lehet Per Me-nek sincs akkor mi mit csináljunk?
-
Cs1csó
titán
Ez az ejnye-bejnye mit takar? Azt kell tudni minden SZABÁLYRÓL (legyen az etikai, erkölcsi, jogi stb.) hogy ANNYIT ÉR:
1. amennyit az emberek hajlandóak betartani belőle
2. amennyit a HATALOM be tud hajtaniNekem anno a lakcímkártyámnál volt valami ilyen szöveg, hogy " le kell adni mert blablalba" nyilván tojtam rájuk bebaxtam a fiókba és még nem ülök a Sing-Sing-ben.
-
Cs1csó
titán
Augsztus végén csináltattam a helyi kormányablakban személyi igazolványt és nekem megfelelő volt az ottani átvétel mert közel van. Megadtam telefonszámot, emailt hogy amint megérkezik értesíteni tudjanak: kb. 3 hét után elmentem mert nem jött még semmi, hogy megkérdezzem "mizu?!" erre: "á már rég itt van!"
De hogy miért nem értesítettek afelett elsiklott az ügyintéző. Mindegy. -
Cs1csó
titán
"Online azonosítás. Átmenetileg nem elérhető, próbálja meg később."
Ez most csak nálam ilyen?
Persze még soha nem is volt aktív, pedig már vagy két hete feltettem próbaként.
-
Cs1csó
titán
Akinek ROOT-olt telefonja van az bukta ennek az appnak a használatát? Vagy van valami "mágia" ami ezt is megoldja?
(nem root-olt, de ki tudja mit hoz a jövő) -
Cs1csó
titán
Ez lesz a megoldás a korábbi hozzászólásban írt problémámra:
ha a Play áruháztól elveszem a nethasználati jogot, akkor egy idő után a DÁP el sem hajlandó indulni, azt írja, hogy a készülékem vagy rootolt, vagy nem a Play-ről telepítettem az appot,
Elvettem a mobilnetet a Google Play-től mert "HÁTTÉR" adaként csinált nekem anno egy 100MB-os fogyasztást emiatt berágtam rá.
(Domino Maratonnal netezem minden MB-ra oda kell figyelni)
Akkor ez lehet a gond. -
Cs1csó
titán
A DÁP alkalmazásban az "online regisztráció" "átmenetileg szünetel" az mit jelent? Mert nekem elvileg ó már a személyim sőt aktiváltuk is (augsztus végén csináltattam új igazolványt konkrétan a a dátum rajta szeptember elejei) és bele is egyeztem a digitális mittudomén mibe, kaptam egy plasztik kártyát rajta lekaparós kódot amit az ügyintéző be is vitt a rendszerbe azt mondta hogy majd telepítesem az alkalmazást és kész.
Azóta nem foglalkoztam vele, de most akkor mi a helyzet? Vagy hogy hétvége van ezért nem él? Holnap délelőtt is ránézek aztán lehet ha nem is most a nagyon őrületben de 16 után elsétálok a kormablakban és megcsináljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debian GNU/Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magisk
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest