- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Valami olyasmi van, hogy ezekben a régi személyikben a tároló elem tanusítványát már nem hosszabbítják 2023 óta. [link] Talán emiatt nem alkalmas erre sem, ha jól értettem.
Mindenesetre én is így jártam. De amúgy is lejár hamarosan a személyim, a napokban akarok próbálkozni beújítani egyet. -
cocka
veterán
Vicces rész, hogy arról sincs egy kukk se, hogy és mi van, ha mondjuk 2019-es vagy 2020-as, plusz van kártyaolvasód, már ezer éve aktiváltad, tudod a PIN-t is.
Továbbra se tudom, hogy TECHNIKAILAG mi az, ami miatt egy 2016-2021 júniusa között kiadott eszemélyi nem felel meg, de egy 2021 júniusa utáni igen?Mert jogi indoklás már volt a másik topic-ban, ott EU-s jogszabályi háttér volt a magyarázat.
ha 2021.06.23. előtti a személyim, akkor kizárólag kormányablakban lehet aktiválni az alkalmazást egy szerviz után?
Ezt csak a tájékoztatás alapján kérdezted vissza vagy tapasztaltad is, hogy nem megy?
Kártyaolvasód van hozzá, PIN-t tudod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest