Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Valami olyasmi van, hogy ezekben a régi személyikben a tároló elem tanusítványát már nem hosszabbítják 2023 óta. [link] Talán emiatt nem alkalmas erre sem, ha jól értettem.
Mindenesetre én is így jártam. De amúgy is lejár hamarosan a személyim, a napokban akarok próbálkozni beújítani egyet. -
cocka
veterán
Vicces rész, hogy arról sincs egy kukk se, hogy és mi van, ha mondjuk 2019-es vagy 2020-as, plusz van kártyaolvasód, már ezer éve aktiváltad, tudod a PIN-t is.
Továbbra se tudom, hogy TECHNIKAILAG mi az, ami miatt egy 2016-2021 júniusa között kiadott eszemélyi nem felel meg, de egy 2021 júniusa utáni igen?Mert jogi indoklás már volt a másik topic-ban, ott EU-s jogszabályi háttér volt a magyarázat.
ha 2021.06.23. előtti a személyim, akkor kizárólag kormányablakban lehet aktiválni az alkalmazást egy szerviz után?
Ezt csak a tájékoztatás alapján kérdezted vissza vagy tapasztaltad is, hogy nem megy?
Kártyaolvasód van hozzá, PIN-t tudod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest