Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
koboldozat
üzenetére
Nekem volt hasonló problémám és viszonylag egyszerű volt a megoldás, csak sokára jöttem rá: [link]
Nem tudom, hogy ez segít-e, de hátha.
Az előbb is teszteltem és elő tudtam idézni a problémát:- Play Áruháztól elvettem az adatforgalmat (ezt egyébként sokan megteszik egyéb okok miatt, pl. akik mobilnetről nem akarják, hogy alkalomadtán magától frissítgessen, stb, szóval ez egyébként is egy legitim dolog lehet)
- kilőttem a wifit is a biztonság kedvéért, és láss csodát, DÁP-ot indítva rootolt a készülék, menjek anyámba, stb...
Aztán a Play Áruháznak az adatforgalom visszaadva, wifi vissza, egy gyorsítótár törlés után a DÁP ismét megy. -
energiezolee
aktív tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Nem tudom, nem OTP-s vagyok. Valószínűleg az OTP root-ot keres és nem az integritást nézi. Viszont az általad letöltött app egy az egyben megmutatja, hogy még minimális (basic) integritásod sincs, ami biztos hogy kell hozzá. Tudom, mert épp tegnap szállt el nekem is ( a root miatt ) és már nem is működött a DÁP. Ahogy visszahoztam a basic integritást azonnal jó lett. Egyébként hol vetted a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest