- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Ulefone gyárában jártunk
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #443 üzenetére
Alapból kód másolása kepassXC-be, ott bejegyzés elnevezve, ahogy jólesik, majd abból QR-kóddal telefonba. De pl a twitch az "ipari Authy"-t használja az ő oldalukon (ezért is kell ott a telefonszám is), ott nincs lehetőség nem QR-kóddal kezdeni (nincs látható kódra opció), ott meg akkor telóból vissza.
De én, mi, akik bosszankodunk picit, mikor nincs minimum TOTP-2fa-opció egy frissen regelt fióknál (tök mindegy, hogy kukutyim-fórum, és kb kétszer fogok belépni életem során), más tészta vagyunk, mint akinek az egész 2fa koncepció "kötelezően új, valakinek biztos pénze lett belőle, mert értelme nincs, csak bosszankodás, mert nem
értjükműködik"... -
válasz
T0mBd1gg3R #443 üzenetére
Áh, megvan, köszi
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #436 üzenetére
Ha egy időben melletted mind a két telefon, befotózod mind a kettővel, és kész (egy időben, mikor felajánlja!).
Ha nem lesz egyidőben mind a kető melletted olyan alkalmazást válassz amiből kinyerhető az alap-kód valamilyen formában, és beolvasható a másikba.
Nem bonyolult.
Próbához példaképem:Ha ezzel megy akkor is fog, bármelyik a kettő közül!
Esetleg lehet, (nem próbáltam), hogy a rendszer a kód feltálalását, és annak első ellenőrző visszafogadását időben limitálja. (Outlooknál nem fér bele az, hogy elővegyek egy másik telefont, és összenézzem az előzővel) Ekkor meg marad a második verzió csak!
-
DS39
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #436 üzenetére
Google Authenticator.
Használhatod több eszközön. -
válasz
T0mBd1gg3R #295 üzenetére
Az elkerülése (nem használata) szerintem elég jó elkerülő módszer.
MaCS
-
válasz
T0mBd1gg3R #295 üzenetére
Nem teljesen értem, amit írsz, de a DÁP nem kötelező.
A sima Ügyfélkapu belépési mód fog megszűnni, az Ügyfélkapu+ aktiválása elég a helyzet megoldásához.
Ehhez csak egy autentikátor app kell.
Aktív témák
- Steam Deck
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- No Rest for the Wicked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest