Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Alapból kód másolása kepassXC-be, ott bejegyzés elnevezve, ahogy jólesik, majd abból QR-kóddal telefonba. De pl a twitch az "ipari Authy"-t használja az ő oldalukon (ezért is kell ott a telefonszám is), ott nincs lehetőség nem QR-kóddal kezdeni (nincs látható kódra opció), ott meg akkor telóból vissza.
De én, mi, akik bosszankodunk picit, mikor nincs minimum TOTP-2fa-opció egy frissen regelt fióknál (tök mindegy, hogy kukutyim-fórum, és kb kétszer fogok belépni életem során), más tészta vagyunk, mint akinek az egész 2fa koncepció "kötelezően új, valakinek biztos pénze lett belőle, mert értelme nincs, csak bosszankodás, mert nem
értjükműködik"... -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Áh, megvan, köszi
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha egy időben melletted mind a két telefon, befotózod mind a kettővel, és kész (egy időben, mikor felajánlja!).
Ha nem lesz egyidőben mind a kető melletted olyan alkalmazást válassz amiből kinyerhető az alap-kód valamilyen formában, és beolvasható a másikba.
Nem bonyolult.
Próbához példaképem:
Ha ezzel megy akkor is fog, bármelyik a kettő közül!Esetleg lehet, (nem próbáltam), hogy a rendszer a kód feltálalását, és annak első ellenőrző visszafogadását időben limitálja. (Outlooknál nem fér bele az, hogy elővegyek egy másik telefont, és összenézzem az előzővel) Ekkor meg marad a második verzió csak!
-
DS39
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Google Authenticator.
Használhatod több eszközön. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az elkerülése (nem használata) szerintem elég jó elkerülő módszer.
MaCS
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem teljesen értem, amit írsz, de a DÁP nem kötelező.
A sima Ügyfélkapu belépési mód fog megszűnni, az Ügyfélkapu+ aktiválása elég a helyzet megoldásához.
Ehhez csak egy autentikátor app kell.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ezzel megy akkor is fog, bármelyik a kettő közül!