Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
"Ez megintcsak nem indokolja, hogy miért kellett az ÚJ személyi bevezetése után 5 évvel még ÚJABB személyit elkezdeni terjeszteni."
A választ nyilván nem tudom, csak a következőt:
2020-ban sikerült komoly ellenállást leküzdve kierőszakolnom a rendszerből egy elektronikus aláírásos személyit. A két év elteltével meg akartam újíttatni a tanúsítványt rajta, de ez csak új fotóval, az igazolvány cseréjével volt lehetséges. Megkérdeztem az ügyintézőt, hogy ezt most akkor mégis miért. Forgatta egy kicsit a szemét, és visszafogottabb hangerővel azt mondta, hogy azért, mert új szolgáltató áll az aláírási szolgáltatás mödött, és a rendszere nem kompatibilis a 2021 előtt kiadott megoldással.
MaCS
-
rednifegnar
senior tag
"Az egy izgalmas kérdés lehet, hogy vajon mi történik akkor, hogyha megtalálják egy olyan helyszínen az ujjlenyomatodat, amelynek adott időpontban a közelében sem jártál? Így akár rád verhetnek egy életfogytiglant is, függetlenül attól, hogy közöd nincs az egészhez?"
Ne mar, meg a feltetelzes is serto, ezt hogy gondolhattad komolyan?
Udv: Kaiser Ede
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB
- Eladó prémium gamer PC Ryzen 9 + 7900 XTX 32GB DDR5 6000MHz
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Eladó, párom iPhone 14 Plus - 128 GB / kártyafüggetlen / telefonja!
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest