Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Mindig a kormánytisztviselőkkel (jelenleg állami tisztviselőknek hívják amúgy) teszteltetik a különböző digitális fejlesztéseket (szopást) az állam részéről. Anno, mikor még a BM-ben dolgoztam, nekünk is minden szart telepíteni meg alkalmazni kellett, az ügyfélkapun kívül ahova a munkáltatói döntéseim jöttek, minden mást úgy szabotáltam, ahogy csak tudtam.
Amúgy én azok mellett teszem le a garasom, akik úgy látják, hogy egy nagy állami profilozórendszer egyik eleme lesz ez a DÁP is, aki mondjuk régebb óta olvassa a parlament.hu-n az irományokat, és hogy milyen meredek dolgokat ad be a fittyfirity-ködömöpö, az azért látja a tendenciát. A legtöbb igazán orbitális hülyeséget persze a kodifikáció során kiveszik, de jópárból készül médiacikk is, pl. pénzügyi vonalon, meg közterületi megfigyelés kapcsán is, könnyen ki lehet keresni az utóbbi mondjuk 3-4 évből.
Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi