- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Mindig a kormánytisztviselőkkel (jelenleg állami tisztviselőknek hívják amúgy) teszteltetik a különböző digitális fejlesztéseket (szopást) az állam részéről. Anno, mikor még a BM-ben dolgoztam, nekünk is minden szart telepíteni meg alkalmazni kellett, az ügyfélkapun kívül ahova a munkáltatói döntéseim jöttek, minden mást úgy szabotáltam, ahogy csak tudtam.
Amúgy én azok mellett teszem le a garasom, akik úgy látják, hogy egy nagy állami profilozórendszer egyik eleme lesz ez a DÁP is, aki mondjuk régebb óta olvassa a parlament.hu-n az irományokat, és hogy milyen meredek dolgokat ad be a fittyfirity-ködömöpö, az azért látja a tendenciát. A legtöbb igazán orbitális hülyeséget persze a kodifikáció során kiveszik, de jópárból készül médiacikk is, pl. pénzügyi vonalon, meg közterületi megfigyelés kapcsán is, könnyen ki lehet keresni az utóbbi mondjuk 3-4 évből.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest