- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
asdf_
veterán
De ez, hogy valakinek akár évi 1-2 aláírás kedvéért is ekkora összegeket kelljen letennie, szerintem agyrém.
Jaja. Cégesen FMH-t kellett volna beadnunk az EON ellen, mert nekünk kárt okozott. Vagy online lehetett volna, de ahhoz céges digitális aláírás kellett (került volna valami 40-50 ezerbe), az e-személyis az csak a cégvezető magánszemély énjéhez jó (ami kikötés amúgy szerintem világ vicce és nevetséges) , vagy ügyvéden keresztül, aki rendelkezik ilyennel. Nyilván került volna kb. ugyanennyibe. Miközben valami 90e volt a kár. Inkább elengedtük a p-ba. Pedig nagyon kivertem volna belőlük a lóvét már csak (és főleg) elvből is, mert hazug szemetek voltak.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest